Ad Clicks : Ad Views :

Права за ползване на БГ билка и неговите материали

Когато имате оплаквания и симптоми на различни заболявания, ползването на материалите в сайта БГ Билка не отменя посещението при лекаря.

Нашите текстове се създават по отзиви и рецепти, които са ни изпратени от читателите. Или са чути от авторитетните наши родни баби и майки, прочетени в книги и тъй нататък. Допитваме се и до авторитетни билкари, които са имена в своята област. Впрочем и в момента продължаваме да попълваме редакционната си колегия и ако искате, свържете се с нас на info@bgbilka.com или на телефон 0888 571-981 и се включете в нея!

Авторите на въпросните материали не са изпробвали всички рецепти и няма как да гарантират за абсолютно всяка една от тях. Така че да вървите при лекар е най-първото нещо, което ви се налага да сторите.

Относно правата на текстовете в БГ-Билка.

Текстовете на сайта са на БГ-Билка и на онези сайтове, на които се позоваваме вътре в тях. Нямате право да публикувате или вземате едно към едно цели текстове от сайта, правейки копи-пейст или използвайки RSS-feed за препубликуване на материалите.

Ако искате да използвате цитат вътре в своя публикация, то нека тя да е автентична и оригинална, нова и написана от вас, да представлява уникално съдържание.

Цитатите са позволени във форуми и социални мрежи и тях приемаме с благодарност, ако са откъс от статията, а не цялата статия.

Вашите коментари под текстовете може да бъдат използвани за дописване и дообогатяване на статиите.

Сайтът БГ билка залага на обратната връзка и на общуването с читателите. Затова ще ви бъдем благодарни за всеки един коментар.

Поправяйте ни, кажете ни и какво сме пропуснали. Нещо, което можете да добавите към статията, винаги е добре дошло!

Вижте мнения и отзиви във Форум БГ-билка по-долу, както и тези свързани текстове по темата:

Безплатен абонамент за БГ-Билка!

2 Comments

  1. Въпреки изключителното информативно съдържание, сайтът ви е хаотично разхвърлен, дразнещ окото на всеки уважаващ себе си интернет потребител. Имате нужда от цялостен уеб дизайн (като започнеш от шрифта и сините букви и стигнеш до позицията на банерите и логото ви)! Само поради тази причина категорично не бих се абонирала да ви следя за нови статии. С уважение към труда ви.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Копирането на текстове от сайта е абсолютно забранено!