Триактал – наистина ли лекува рак? + Уникална рецепта за тройчатка

Защо е интересът към триактал на капсули? Как обясняват високата цена? Ролята на Хулда Кларк. Съдържание и действие на съставките: Пелин. Карамфил. Орех. От какво умира д-р Кларк? Отзиви, мнения и коментари. При бременност и кърмене. Зелен орех, пелин, карамфил – руската рецепта „Тройчатка“ с орех против паразити. С вратига – отровна, забранена у нас.

Защо е интересът към триактал на капсули?

На хранителната добавка триактал се приписват магически свойства. Но дали всички тези суперлативи са подплатени с положителни резултати от приема на считаните за чудотворни таблетки? Вероятно и Вие се питате това и дали високата цена на формулата е оправдана.

В нея са включени три на пръв поглед достъпни природни лека – сладък пелин, орех и карамфил. Според описанието на производителя на продукта той е неизменна част от всички детокс програми и има не само пречистващ ефект, но и представлява мощно оръжие, противодействащо на широк спектър от гъбички, бактерии, вируси и паразити, но и тумори. Има защитен ефект върху клетките във връзка с протичащите в тях окислителни процеси.

Въздейства положително върху всички системи. Известно е положителното въздействие на синергичната комбинация върху дейността на черния дроб и цялата отделителна система.

Засиленият интерес към добавката е обусловен и от предписанието за приема ѝ при болка от всякакъв произход, при ставни проблеми и особено след проведен химиотерапевтичен курс. Счита се, че тя подобрява химическия състав на кръвта, редуцира туморните маркери и повлиява положително върху цялостното състояние на клетките.

В отчаянието си сме решени да опитаме всеки лек, за да изцелим тялото си и да се избавим от болката. Дали триактал може да разреши всички тези проблеми, очакваме и Вие да се включите в темата, коментирайки своите наблюдения от добавката. По-долу ще Ви представим и автентични мнения на потребители, приемали комбинацията.

Как обясняват високата цена?

триактал

На капсулите триактал се приписват магически свойства

Високата цена на препарата (предлага се на цена от 90 до 140 лв за 30 таблетки) специалистите обясняват с метода на извличане на екстракт от трите растения. На сайта на продукта triactal.com в момента той се предлага на промоционална цена от 138 на 69 лв.

В drugstore.bg същото количество таблетки се предлага за 89 лв. Една опаковка стига за месец прием на препарата. (Тези цени са актуални към 12 януари 2016 година, когато за последно сме правили справка за тях. Ако искате цените, които са в момента, проверете директно на сайта и ни пишете в коментарите, да се коригираме!)

За много потребители високата цена на добавката, в която са включени екстракти от три донякъде достъпни билки, буди недоверие към продукта. Според Рая А. от коментарите по-долу е трудно у нас да се намери сладък пелин и това повишава цената. Ще се радваме, ако някой от читателите сподели откъде се снабдява със сладък пелин, защото този въпрос явно е от ключова важност.

Ролята на Хулда Кларк.

триактал мнения, отзиви и коментари

По-долу в коментарите вече започнаха да се появяват различни мнения. Коментирайте и вие, особено ако знаете човек, който наистина е успял да се излекува от рак с триактал? Ако не познавате, пак ни пишете!

За популяризирането на тази добавка голяма заслуга има Хулда Кларк, която е откривател на уникалната комбинация. Преди да прекрати изследователската си дейност тя прави откритието, че всички заболявания се дължат на гъбички и паразити, включително и коварният рак.

Натуропатът открива още, че комбинацията, заложена в триактал, е разковничето за победа над рака. Според д-р Кларк премахването на паразитите води до положителни резултати и дори до пълна победа над рака. Според нея избавянето от тази напаст с помощта на медикаменти е невъзможно, това могат да постигнат единствено билките.

Тя уверява, че ракът може да бъде победен дори за пет дни с помощта на тези билки, дори и когато заболяването се е развило на 95% и няма надежда за пациента.

Съдържание и действие на съставките: Сладък пелин.

В триактал е вложена комбинацията сладък пелин+карамфил+орех. Според Хулда Кларк тези три билки работят единствено когато се прилагат заедно в битката срещу паразитите и в частност срещу рака.

Част от съставките на капсулите е екстрактът от сладък пелин (Artemisia Annua). Сред съставките в този екстракт са ябълчена и янтарна киселина, флавоноиди, горчиви вещества (гликозиди), витамините – С, К, А и В6. Всички тези вещества са решаващи за синтеза на цистеин и нормалните метаболитни дейности на хомоцистеина.

Проявяват се като регулатори на хормоналната дейност. За витамин К е известно, че влияе в положителен аспект върху кръвосъсирването и костите.

Карамфил.

карамфил

Екстракт от карамфил влиза в състава на триактал

Другият ценен екстракт, участващ в състава на добавката, е извлечен от карамфил (Dianthus). За него е известно, че е богат на Омега- 3, полезните фибри и витамините със значение за имунната дейност, кръвосъсирване и костите – С и К.

Екстрактът има превантивна роля по отношение на възбуждането на възпалителни процеси в тялото и поддържане на нормална концентрация на нивата на холестерола в кръвта.

Орех.

Екстрактът от зелен орех (Jindlas Regia) е важен за нормално функциониране на имунната и нервната система, както и на щитовидната жлеза, когато смущенията в дейността ѝ са предизвикани от аномалии в производствените процеси на тиреоидни хормони. Богатото съдържание на йод и желязо в този екстракт обуславя всичките му полезни свойства. Той е превъзходно средство за стимулиране на метаболитните процеси.

От какво умира д-р Кларк?

Причината за смъртта на д-р Кларк буди съмнения относно методите на лечение, които тя препоръчва. Тя умира през 2009 година от множествен миелом. Развитието на заболяването довело до разрушаване на костите и отделяне на голямо количество калций в кръвната плазма.

Проявата и развитието на заболяването ѝ се изразява в анемия и отслабване на съпротивителната мощ на организма срещу инфекции. Лесно е то да бъде диагностицирано, тъй като рентгеново изследване ясно се виждат дупки в костите.

Няколко седмици след смъртта ѝ нейният сайт обяви, че заболяването в началото се проявило със силна болка в ръката. Кръвните изследвания отчели наличието на анемия, а д-р Кларк си поставила и диагноза „нарушена бъбречна дейност“.

След няколко месеца болките станали нетърпими и тя е била насочена към операция на вратните прешлени. Тогава ѝ е била поставена точната диагноза – миелома. Въпреки това смъртта ѝ остава мистерия. Мистериозната ѝ кончина поставя под съмнение не само ефективността на методите ѝ на лечение, но и тяхната безвредност.

Хулда Кларк дори е била арестувана за пропагандиране на фалшиви методи за лечение на рак, а клиниката ѝ затворена. В интернет може да откриете и историята на госпожа Фигероа, която била лекува по нейните методи цяла година и за това време състоянието ѝ не само,че е се е променило в положителна насока, но и се е влошило драстично.

Въпреки уверенията на откривателката на лек против рак, че всичко с нея е наред, пациентката продължила да изпитва силна болка и туморът ѝ нараснал от сантиметър и половина на 14 см.

Братът на лечителката също е починал от рак след като е бил лекуван по нейните методи. Истината е, че няма официална статистика не само за броя за излекуваните от нея, но и за това какво точно се е случило с тях след излизането им от клиниката ѝ. Според някои източници, пациентите на Хулда Кларк са починали, малко след като са напуснали клиниката й. (mazeto.net)

Как си го приготвят сами руснаците?

Лек, подобен на този на Хулда Кларк, руснаците си приготвим сами – нарича се тройчатка. По-долу ще Ви предложим руския вариант за приготвянето му, в който сме описали подробно всеки компонент.

Вариантите за приготвяне на лека са два – с използването на готови съставки за него или приготвени от нас. Компонентите от формулата те заместват с домашно приготвена орехова тинктура, таблетки карамфил и горчив или бял пелин или прах от билките. В Русия се използва именно белият пелин, който у нас е забранен, защото е отровен. Така че ние в никакъв случай не ви съветваме да го правите. Както знаем, в Русия има големи традиции в лечението с отровни билки, но у нас това не е точно така.

зелен орех

Тинктура от зелен орех част от рецептата за тройчатка

Освен по начина по-долу орехова тинктура може да приготвите и по следния начин – с орехови зелени обвивки напълнете една голяма тенджера, залейте ги със спирт и добавете ампула витамин С. След три дни на топло, прецеденият извлек се налива в бутилки или буркани и те се запечатват. (zajenata.bg)

Руският вариант е с изцяло приготвени у дома компоненти, а този, който ще Ви предложим сега, включва прием на:

 • Орехова тинктура – две лъжици след ставане или вечер преди сън
 • Пелин – 7 капсули 200-300 мг – пият се наведнъж на гладно. Поне така правят в Русия.
 • Карамфил – три капсули на гладно веднъж на ден
 • Орнитин – само при необходимост

Тази програма следват пет дни, а на шестия приемат Niacinamide – две чаени лъжички за възрастни. (kasnaprolet9999.blog.bg)

Отзиви, мнения и коментари.

Във виртуалното пространство може да откриете противоречиви. Очакваме от Вас да споделите с нас своите впечатления или тези на приятелите си, тъй като мнението Ви този продукт е ценно най-вече за потребителите, търсещи спасение от рак. Ето и мненията за продукта, които открихме:

 • Мариета Йорданова споделя, че нейна близка се е излекувала, благодарение на триактал.
 • Елена Василева е на същото мнение, изхождайки от впечатленията на нейна приятелка за добавката, която е успяла да пребори рака.
 • Анастасия Димова е още един от доволните потребители, споделящ че добавката е помогнала на човек от семейството ѝ да се излекува.
 • Мнението на Борис Данаилов подкрепя казаното до тук. Той разказва, че майка му изпила една опаковка от добавката след диагноза кисти на гърдите. След едномесечен прием на добавката по време на контролния преглед докторът установил изчезването на кистите.
 • Друга потребителка Боряна Карамитева изказва мнение относно автентичността на продукта, предлаган у нас, изхождайки от това, че в чужбина той е с наименованието  Kroeger Herb е в пъти по-евтин. (Фрамар.бг)
 • Ани Димова също препоръчва приема на триактал, изхождайки от опита с него на член от семейството ѝ.
 • Потребителка на бг мама е скептично настроена към продукта, изхождайки от неоправдано високата му цена и го определя като поредния продукт, продаващ надежда на отчаяните хора.
 • Друга потребителка пише, че добавката не е помогнала на нейна близка, болна от туморно заболяване.
 • Съмнение будят и единствено положителните коментари за продукта в сайта actalife.info/statii, които според част от потребителите са манипулирани.

При бременност и кърмене.

При бременност, както и по време на кърмене гореописаната техника следва да бъде прилагана с повишено внимание, като приеманите дози се намаляват от три до пет пъти. През последния триместър приемът им се преустановява задължително.

Зелен орех, пелин, карамфил – руската рецепта „Тройчатка“ с орех против паразити.

Руската рецепта „Тройчатка“ е разработена от д-р Иванченко, също основавайки се върху учението на Хулда Кларк за паразитите. Той е въвел два вида „тройчатки“. Едната е близка до тази на триактала, но по-долу в коментарите твърдят, че не е съвсем същата. В някои вариации този вид тройчатка съдържа отровната вратига. В други тя е заменена със зелен орех.

На някои места руснаците споменават, че е задължително да се използва билката горчив или бял пелин (Artemisia absinthium L.). Той е забранен за производство у нас, поради голямата си токсичност, но хората си го набавят както могат от чужбина и го пият на своя отговорност. Някои от тях се отравят и умират, други оздравяват, ред в тази работа няма.

Така че не е лесно човек да се ориентира кое е най-доброто. За ореховата тинктура настоявайте в продължение на месец на 15 кори от зелени орехи в половин литър алкохол. Течността стои на слънце по време на настояването, а след това е необходимо съдът да бъде поставен на сянка. Най-високо е съдържанието на йод в ореховите черупки, когато орехът е узрял и готов да падне на земята.

Ако не разполагате с зелената орехова обвивка, тинктурата може да заместите с глицеринов разтвор с йод, който разтваряте във вода – пет-десет капки от лека на 50-100 гр вода.

Другият компонент в прочутата тройчатка е прахът от пелин. Той се приготвя лесно – просто изсушавате билката и я стривате. Дозата, необходима за ежедневен прием, е 200-300 мг, което се равнява на половин чаена лъжичка.

Третият компонент във формулата е познатият ни карамфил, който може да бъде закупен от всеки хранителен магазин. Дозата за еднократен прием е едно зърно, което се равнява на 500 мг.

Трите компонента се приемат заедно в точно определена схема.

Тинктурата приемайте както следва:

 • Първи ден – една капчица разтворете в половин чаша вода и погълнете течността на празен стомах като я задържите в устата си 15 минути преди да преглътнете
 • Втори ден – две капки по същия начин
 • От трети до пети ден – увеличавате с една капчица
 • Шести ден – две чаени лъжици в чаша вода; следващите пет дни – същата доза два пъти за деня, а след което в продължение на година всеки ден същото количество, но еднократно

С цел профилактика – след храна по две лъжици от тинктурата в чаша вода (в никакъв случай гореща) – веднъж в седмицата.

Пелинът се приема по следната схема:

 • Първи ден – една щипка с малко вода преди храна
 • Втори ден – една четвърт лъжичка
 • Трети – една трета лъжичка
 • Четвърти – половин лъжичка
 • Д0 14-то ден – дозата се увеличава правопропорциално и на 14-тия ден се взима половин лъжичка
 • Следва шест дни приема на доза от половин лъжичка, а след това същото количество се приема веднъж седмично. Билката убива паразитите, придвижвайки се към тракта и преминавайки през него.

Карамфил на прах приемайте по следния начин:

 • Ден 1 – 3 х 1/5 чаена лъжичка – преди храна
 • Ден 2 – 3 х 1/4 лъжичка
 • Ден 3 до 10-ти ден – 3 х 1/3 лъжичка
 • След ден 10-ти – веднъж седмично по една лъжичка. (medic.ymka.ru)

С вратига – отровна, забранена у нас.

Другата алтернатива за тройчатка е с билката вратига, която е забранена у нас, но препоръчвано от д-р Иванченко. Той препоръчва приема ѝ в доза от един грам, а на останалите билки в комбинацията – карамфил на прах – 1 грам; пелин – 3 грама. Тези количества от билките на прах поставете в празни капсули и приемайте по тази схема:

 • Ден първи – една капсула половин час преди храна
 • Ден втори – по капсула преди закуската и вечерята
 • От ден трети и до края на седмицата – по една капсула преди трите хранения за деня

С цел профилактика приемайте тройчатка по веднъж седмично. Възможно е този лек да се приема без капсула, единствено с вода. Противопоказен е по време на бременност. Съществува и противопоказание за започване на лечение по време на цикъл.

Всяко мнение, споделено от Вас за триактал, ще бъде от полза за нашите читатели. Ако имате впечатления от продукта, не се колебайте да ги споделите с нас.

Вероятно тези, които са изправени преди дилемата дали да доверят на триактал или просто търсят истинската рецепта за тройчатка, са много. Помогнете ни да популяризираме статията, за да достигне тази информация до тях.

През последните дни по-долу в коментарите се появиха мнения, че статията ни за триактал не е коректна. Тези читатели, които я намират за некоректна, обаче отказват да кажат в кое точно е проблемът? Че не всички отзиви са положителни? Или че сме разказали историята на д-р Хулда Кларк с позоваване на достоверни източници?

Готови сме да поправим грешките си, ако ни посочите кои са те, или дори да изтрием статията, ако смятате, че тя по някакъв начин вреди на хората! Само ни покажете къде грешим и ние няма да се забавим с ответното действие!

Източник: http://medic.ymka.ru/troichatka_ot_parazitov.php

Триактал – наистина ли лекува рак? + Уникална рецепта за тройчатка
4.3 (85.26%) 19 vote[s]

Enjoyed this post? Share it!

 

61 коментара по “Триактал – наистина ли лекува рак? + Уникална рецепта за тройчатка

 1. Здравейте,аз съм лекар и бих искала да се свържа с колегата
  от МЦ“Здраве“,която така горещо препоръчва „панацеята“,
  наречена Триактал.Всеки лекар е длъжен да се уповава
  само на медицината на доказателствата.Това значи тя да изложи всички случаи,проследени във времето,с всички изследвания и преживяемост.Иначе заслужава съд!

  • Кажете името на лекарката, за която питате, и ще се опитаме да открием нейни координати. Ние не можахме да се досетим за кой колега от МЦ Здраве става дума. В материала за триактал по-горе не сме цитирали никого, който да изпълнява това условие. Както виждате, при нас има и отрицателни отзиви. Самите ние търсим реални хора, които да потвърдят или да отхвърлят написаното. Ако познавате от едните или от другите, молим, кажете им да се свържат с нас!

 2. Невероятен продукт стига с тези лекари и съдилища и подобни глупости продукта е изцяло билков .Всяка болест може да бъде лекувана с билки това че не задоволява нашата родна медицина няма значение продукта има ефект.Поздрави от мен и горещо го препоръчвам.

 3. Искам да поясня – пелинът , който е една от трите съставки на Триактала не е БЯЛ ПЕЛИН , а СЛАДЪК ПЕЛИН /Artemisia annua/. Има много информация за него в нета. Не само в български сайтове. Всеки грамотен човек може да прочете за качествата му. Много преди Хулда Кларк хората са го използваи. Това не е нейно откритие. А това , че фармацефтичните компании нямат интерес някой да им отхапва от залъка ,е от ясно по-ясно. Както оръжейните за мира в света. Не разколебавайте нуждаещите се от помощ. Лично на мен Триактала ми помогна много. Година и половина бях на антидепресанти. На 23.12.2015 г. беше последния ми приием от тях. На 25.12.2015 г. започнах триактал. Вземах го 1 месец. Днес е 04.02.2016 г. Да ви кажа ли ? Чувствам се перфектно и нито за миг не съм посегнала към антидеприсанта. Свекърва ми и тя го вземаше 2 месеца. Имаше някакви образувания по бедрата / нещо като топчета/ . Няма ги вече. Тя е убедена , че е от триактала. Моят съвет е : прочетете малко повечко за качеството на Artemisia annua и неговото вещество Артемисинин.

 4. Аз съм човек, който е използвал Триактал и останах потресена от гнусната ви и манипулативна статия. Заради подвеждащата и грешна информация, която чета съм готова още в понеделник да сигнализирам КЗП И БАХБ, ако статията не се премахне веднага. Ако смятате, че всичко, което сте написали е коректно, ще се наложи нужните органи да ви опровергаят. Снимала съм статията, както и други, които също не са законосъобразни.
  Не подвеждайте хората по този начин, а им дайте шанс да подобрят здравословното си състояние. Ако вашата статия се бе появила по-рано, вероятно и аз бих се вързала да писанията ви. Радвам се, че се спасих от манипулатори като вас.

 5. “ Ако смятате, че всичко, което сте написали е коректно, ще се наложи нужните органи да ви опровергаят.“

  Мисля, че бях ясна в горния коментар. Много е жалко, че заради тези гнусни платени и манипулативни статии, ще загубите шанса си да публикувате и качествени материали.
  Ако още има хора, които се заблуждават, че сте полезен сайт е време хора като мен да им отворят очите.

 6. До Рая Мисля, че проблемът ви е друг. В статията никой не се опитва да убеждава читателите в нещо. Дори коректно е цитирано, че създателката на добавката е починала от рак – факт, който се спестява от други източници. Но явно умственият ви багаж е толкова. Жалко е че съществуват злобни и заядливи хора като вас.

 7. Здравейте,направих тримесечен курс с Триактал,след като прочетох всички положителни мнения и препоръки за него.Имам няколко хронични заболявания,които би трябвало да изчезнат,според рекламата.За мое огромно съжаление,това не се случи.Няма никаква промяна в състоянието ми,като цяло се чувствам даже по-зле от преди.На мен не ми помогна.Пожелавам на всички,които го продават,да са живи и здрави и да не им се налага да се лекуват с него.

 8. Изчетох доста неща за сладкия пелин. Вярвам в чудодейните му качества. И все пак виждам, че статията е целенасочена срещу Триактала. Смятам , че вие сте сайт за билки и не би следвало да сте пристрастни. Може би ще ме опонирате ? След като Хулда Кларк е починала от рак , нейните рецепти не са успешни – вярвайте на руската Тройчатка. Това е вашето заключение. Не се подавайте на провокации. Харесвам сайта ви , но не ме разочаровайте. Нека ние – вашите читатили сами си вземаме решения, а не някой да накланя везните в полза на друг. Успех!

  • Здравейте! Статията, както и коментарите, не са насочени срещу лека триактал. Просто и в нея, и под нея ги има и двете страни. Като за недотам положителните моменти сме се позовали. Съгласни сме с вас, че целта на тази статия не е да рекламира триактала. Ние не рекламираме нищо, а се опитваме да бъдем обективни, доколкото ни позволяват собствените осведоменост и талант. Затова ги има и коментарите, за да се поправяме и допълваме, където сме сгрешили, или ако нещо сме пропуснали…

   Държим да подчертаем, че дори и Хулда Кларк да е починала от рак, това изобщо не означава, че триакталът не действа. Човек може да умре от хиляди и стотици хиляди неща, с или без триактал. Но наистина някой би могъл да си помисли точно обратното и ние не можем да го спрем. Затова и призоваваме повече хора да коментират! Няма да изтрием нито един коментар, който е написан специално за сайта и нито ред от него не се намира на друго място в интернет (тоест всичко, освен спам коментарите). Пускаме всичко, което не е копи-пейст. Цензура няма!

 9. 1. Виждам, че сте коригирали името на пелина използван в Триактал , който е СЛАДЪК пелин, а не БЯЛ, както го бяхте написали. Това е голям пропуск и ако бяхте направили нужните проучвания са статията, щяхте да разберете, колко е важно това. Хубаво е, че е коригирано.

  2. Никъде не се споменава какъв пелин се използва във „вашата рецепта“ за тинктура. Интересно защо…!? Аз ще ви кажа – нецялостната информация в случая не е никак маловажна и пишещият статията го е знаел. Читателят остава с впечатление, че се използва един и същ пелин и е много лесно да си го добави… Да, ама не! В България може да си намери единствено БЯЛ пелин, който е забранен от ЕВРОПЕЙСКОТО законодателство … оставям на вас да кажете защо…

  3. „За много потребители високата цена на добавката, в която са включени екстракти от три донякъде достъпни билки, буди недоверие към продукта.“ Не цитирате определени потребители, това означава, че констатацията си е ваша… Но да приемем за миг, че цитирате Гошо от с. Левочево… Та… като едни истински журналисти, е редно да направите проучване и да кажете “ Гошо казва, че билките са леснодостъпни и евтини, но ние си направихме труда да проверим и се оказа, че СЛАДКИЯТ пелин, който се използва се оказва не съвсем толкова разпространена билки в света, в България изобщо не се среща и предлага и затова цената не е като при останалите широкоразпространени билки“ . Нали твърдите, че сте безпристрастни ? Ако е така – търсите истината, а не „предполагаемите“ думи на „потребителите“ ….

  4. Интересен факт , е че около 2 месеца след публикацията на статията има само 3 коментара. Само обаче за последните няколко часа „съмнителни“ потребители изказват вашата завоалирана позиция, че триактал не само, че не им помогнал, но даже им навредил ха ха. Колко удобно да се използва такава система за коментари… въпреки, че може да се използва плъгин на някоя социална мрежа, която да подсказва поне дали пишещите са реални хора… Само за уточнение – този плъгин се инсталира за не повече от 2 минути. Е, ако политиката на сайта е друга… разбирам защо не го правите.

  5. “ Ако искате да рекламирате на БГ Билка или да предложите публикация, можете да се свържете с нас на адрес:

  info@bgbilka.com или по телефона: 0888 571 981. Не питайте дали имаме тази или онази билка, защото ние билки не продаваме. Но ако сте билкова аптека и искате да продавате чрез нас или просто да популяризирате дрогерията си, ние сме хората, с които трябва да се свържете.“

  Това е цитат от вашия сайт. Вие не криете, че сте комерсиално ориентирани, което не е осъдително… Въпросът е, защо не сте уточнили, че и „анти-реклами“ сте в състояние да изготвяте … или е срамно?! Да, май е така, а може и подсъдимо….

  6. Подзаглавие “ Как можем да си го приготвим сами?“ Очевидно става въпрос за триактал , но после с по-малките букви, в по-дългия текст се вмъква думата “ подобен“ , с който си измивате ръцете. Това е отново заблуждаващо и вие го знаете много добре. Не е коректно!

  7. “ Другият компонент в прочутата тройчатка е прахът от пелин. Той се приготвя лесно – просто изсушавате билката и я стривате. Дозата, необходима за ежедневен прием, е 200-300 мг, което се равнява на половин чаена лъжичка.“
  Тук няма да се повтарям, а само ще ви припомня, колко е важно да се спомене за какъв пелин става въпрос и къде да си го намерят хората. Ако обичате- не им предлагайте да си забъркват отвари със ЗАБРАНЕНИ растения … Което ме подсеща да се поразровя в сайта ви , за да видя дали не предлагате и рецепти за Глаукома с други непозволени билки 🙂 ….

  бгбилка: „Готови сме да поправим грешките си, ако ни посочите кои са те, или дори да изтрием статията, ако смятате, че тя по някакъв начин вреди на хората! Само ни покажете къде грешим и ние няма да се забавим с ответното действие! “

  Дала съм ви няколко точки за размисъл и се надявам да спазите обещанието си. Ако желаете не се доверявайте на моето мнение, проверете фактите – нали за това сте „журналисти“ . Действайте като такива!

  • Лекарите се нуждаят от живи, но болни хора, които те да лекуват, а не да излекуват.
   Затова е този вой от лекарите, когато става дума за билкови лекове.
   Същото се отнася и за фармацевтичната индустрия, която печели повече от оръжейната.

 10. От месец пия Тройчатка, която има същия състав като Триактала, но е на по-достъпна цена. За сега не виждам ефект. Имам в организма бактирии / стафилококи, които ако изчистя след още месец приемане на продукта-веднага ще напиша отзив тук. Незнам дали е от билката, но преди седмица получих цистит – отново на бактериална основа. Предполагам ефекта е обратен. Но …след месец изследванията щи покажат☺

 11. И аз имах да глупостта да си купя тази Тройчатка и за малко да не умра от натравяне. цялата бях интоксикирана и подута. В Пирогов като им показах какво съм пила токсикологът ми каза, че този пелин е отровен и при мен се е появила силна реакция на интоксикация.
  След това се разрових и четох много за различните пелини и се оказа, че единствено в този продукт Триактал се използва нетоксичен пелин. Приемам по една капсула Триактал вече 6-та седмица. За момента резултатите са следните: кожата ми се изчисти от пъпките, имах лош дъх в устата който вече е нормален, но най-сериозният ефект е изчезването на 7 см. киста, която беше за операция и вече я няма.
  Съжалявам че трябваше да премина през евтиното, да се натровя и чак тогава да разбера, че има и качествени продукти.

 12. Купих тинктура от Artemisia Annua на Биохерба, което е сладък пелин на достъпна цена около 7 лева -100мл. Почнах да пия по схема.
  Имам рак на гърда, оперирана съм и съм минала ХТ и ЛТ.

 13. Тука се пише, че в България се среща само БЯЛ пелин… Но все пак в България има и други видове пелин! Ето например естрагон.

 14. Здравейте! Интересуваме схемата на прием на продукта триактал при онкологично заболяване и дали може да се приема по време на химиотерапия.

 15. Уви, и аз се подлъгах по рекламата… От сайта на фирмата си хупих една опаковка за 1 месец, т. к. бяха на промоция. Според прочетеното и един месец би бил достатъчен да се отърва от гъбичките /кандида/, но … Никакъв ефект. Освен това, в явно рекламните отзиви и менния пишеше, че действа и като стимулатор, зарежда с енергия, тонизира, прочиства и т. н. Но и този ефект при мен отсъстваше.

 16. Той господ си знае работата. Тези които злоупотребяват с болката и здравато на хората им се връща тъпкано ако не на тях на децата им ако не по един задължително по друг начин.

 17. Мисля, че ако целта на сайта е да ориентира хората, както информира в началото на форума Таня Стоянова на 9.12.2015, мненията които се публикуват трябва да са на хора, които са приемали препарата като посочват за какво са го ползвали, в каква степен им е помогнал или не им е помогнал. Останалите мнения, такива като на Рая А, която не казва нищо за ползата или безполезността на препарата, а е влязла в някаква адвокатска роля, вероятно да защитава конкурентна кауза, с което по никакъв начин не помага на нуждаещите се пациенти, считам че трябва да бъдат модерирани/цензурирани. Те само пълнят форума с ненужна информация и загуба на време за четящите. Рая, спокойно бихте могла да напишете едно писмо на ел.поща на собственика на сайта и да му кажете какъв Ви е проблема и какъв интерес Ви е засегнат, но моля Ви не пълнете форума с ненужна за хората информация. Тях ги интересува – помага ли препарата, който се предлага или не, това е тяхната нужда.

  • Ние излизаме от виждането, че читателите сами могат да преценят кои коментари са рекламни и агитационни и затова не трием коментари, освен тези, които са копи-пейст или на латиница, или пък дават линкове към спамърски сайтове. Така че според нас и коментарите на Рая А имат място на сайта, защото дават още една гледна точка. Да се надяваме, че тя е изпробвала също така триактала, щом тъй яростно го защитава.

 18. Впечатлена съм от написаното. Има тинктура, която се предлага от българска фирма – е-mail: bilkolechenie@abv.bg . Съставките са като при триактала. Не забравяйте, че влошаването може да е поради изостряне на заболяването или на проблема, което е нормално. А и е важно, човек да вярва, че ще си помогне. Успех на всички, все пак това са билки. Аз самата ще опитам и ще пиша за разултатите. При мен е за профилактика.

 19. Изпих 3 капсулы от триактал но ме е страх да пия повече като чета за пел на Страх ме е да не се отровя Иначе май изпражненията ми май см по.-тьмни

 20. имам бяло петно в белия дроб пих 3 месеца триактал сутрин и вечер по 1 таблетка направих скенер петното вместо да изчезне то се увеличило с 23 мм. Кой каквото иска да си драска аз съм си направил извода. И още нещо тогава беше 60 и нещо сега гони 100 лева

 21. Здравейте, аз пия Тройчатка българската, не Триактал. Първо направих един курс преди около 6 месеца. Лично с очите си видях полуразложени дълги неща и доста слуз в началото. Пих я защото се чувствах все отпаднала и малокръвна. Постепенно се поосвестих. Почнах да пия и спирулина паралелно сутрин. И сега съм нов човек, много по жизнена. Сега гледам ако се сетя да пия около всяко пълнолуние по няколко дена. Аз лично пия капсулите по 3 бр с вода, преди да си легна.

  А това със страховете от пелина са пълни глупости. Нашите деди открай време пият пелиново вино зимата обилно и то неслучайно пелиновото вино се пие през зимата. Аз преди да имаше тройчатка на капсули съм приемала по една лъжичка бял пелин няколко пъти, ама е много гадно директно да го дъвчеш и гълташ и се отказах. Така че на капсули и много удобно. Пелинът, който е в Тройчатката е сладък пелин, поне така пише на опаковката, която имам вкъщи. А сладък пелин се дава на децата за глисти. Успех на всички и бъдете здрави!

 22. Баща ми е болен от онко хематологичо заболяване. Съпругът ми е лекар и се амбицира да ,,пресее,, десетките хиляди рецепти и и монографии по темата за да търси рационалното научно зърно истина в тях. След три поредни грешки в хистологията на заболяването в две елитни онкологични клиники ,решихме поне да опитаме лечение базирано на рационални научни моменти. След смяната на няколко химиотерапии болестта въпреки всичко напредна. За ,,капак,, съпругът ми забеляза и няколко кожни лезии по скалпа и носа които определи като базоцелуларен карцином. Прегледът при онкодерматолог потвърди мнението му. Съветът на дерматолога бе да се съсредоточим върху основното заболяване и да неглижираме кожния проблем като второстепенен. Така или иначе предприехме нещо което според нас бе възможно рационално.Наша концепция, защото болестта бе авансирала и в белия дроб. След 15 дни разделени на два етапа, т. е два курса на нашето лечение , първото впечатление което ни изненада е ,че кожните лезии на карцинома почерняха и постепенно , в рамките на 10-15 дни взеха да отпадат и да се заместват от розова съединителна тъкан.Относно основното заболяване …имаме един рентген, за който не съм сигурна в достоверността му, защото обикновено правят КАТ с контраст. Но според рентгена лезиите в белия дроб липсват. След 15 дни ще има контролен скенер, а не рентген и тогава ще потвърдим или отхвърлим ефикасността на нашето лечение. Дали има ефект или не ще разберем след това. Но имам надежда,защото видимата туморна формация бе твърда с ,,хрущялна ,,консистенция , а след това което опитахме…..стана мека, подобна на гъба при палпация и промени цвета си в мораво -виолетово, което смятаме че е признак на начеваща некроза. Но скенерът и сравнението в динамика на размера на образуванията ще покаже.А най-вече ПЕТ-скенерът. Засега имаме здрава надежда защото не вярваме сляпо на всичко което четем,а единствено на здравата и силна наука.Остава да чакаме новите резултати и да сравняваме. Но заключенията след това.

  • Здравейте, а може ли да споделите за каква промяна в терапията говорите? Дали ползвахте триактал или не?
   Ако сте го ползвали дали бихте споделила отзиви.
   Може да ми пишете на stephan.at.g@gmail.com ако това няма да ви затрудни.

   Предварително благодаря,
   Стефан Георгиев
   Пловдив

  • Здравейте, а може ли да споделите за каква промяна в терапията говорите? Дали ползвахте триактал или не?
   Ако сте го ползвали дали бихте споделила отзиви.
   Може да ми пишете на softi_rose@yahoo.com ако това няма да ви затрудни.

 23. Здравей, а по отношение на пречистването от паразити има ли някакъв друг препарат, комбинация от билки или билка?

 24. Преди година ми откриха петно на б.дроб.Започнах лечение с химео терапия.След курса минах скенер,петното леко се бе свило.По време на терапията ползвах и хранителни добавки.След два месеца правих втори скенер и ми назначиха втори курс хим.терапия, нещо петно си увеличило размера.С започването на вторият курс терапия успоредно приемах добавки:триактал,В17комплекс,В17 AMIGO и др.След курса и направения скенер резултатите са добри,разлива е минимален според лекарите.В момента съм на лъче терапия и продължавам с добавките,след 15 дни ще съм на скенер и ще видя резултата.До момента всички показатели са добри,чувствам се добре и си пия добавките.

 25. Здравейте,
  Маика ми, боледува от тумор на панкреаса и метастази в черния дроб пробвалсъм какво ли не моля ви ако някои наистина го пробвал тази билка нека да пишат повече информация

 26. Не виждам защо трябва да се нападат авторите на материала, да им се търсят кусури какво написали, пък какво не. А и нали за това е този форум да се дообогатяват знанията. Що касае рецептата на Кларк, бих казала, че всеки организъм си е индивидуален. Самата Кларк, може да е имала паразити, но може генеалогията на нейното заболяване да е била друга, това е мистерия. Относно продуктите имам много добри отзиви от комбинацията зелен орех и китайски противотурморна гъба, наричана още гъба на безсмъртието. Аз съм я пазарувала навремето от Москва от билкова аптека, и си реших сериозен дерматологичен проблема. Сега я взимам от БГ за профилактика
  Най-добре е човек сам да приготвя нещата, но трябва доста време и ресурс. За трактала съм чувала добри отзиви, особено за чревни паразити помага много.

 27. Триактал се произвежда в голям и реномиран фармацивтичен завод в Дупница , и има всички необходими лабораторни изследвания и разрешителни за пускането му на пазара – това всеки може лесно да провери . Но по-важното е , че че този продукт наистина помага и лекува – не може да има стотици благодарствени коментари на избавили се дори болни от рак в напреднал стадий и тук в тази статийка да се вменяват съмнения за сметка на хвалебсвено рекламиратата „тройчатка“ , която май стана известна покрай многото форуми и коментари за Триактал… дано повечето хора в нужда не се подлъгват по съмнително евтината цена, която явно се дължи на използваният ЗАБРАНЕН и ОТРОВЕН Бял Пелин, който е в изобилие в България… а в Триактал е Сдадък Пелин , който е разрешен от всички регулаторни органи в Европа..
  Всеки има право на избор , но не бива така долно да си подвеждат болните…
  На мен и на моята сестра единствено Триактал наистина много ни помогна …

  • Скъпи Георги Н., много от коментарите идват от едни и същи IP адреси и дори имената си крият. Ще се радваме, ако намерим някъде реален отзив на човек с истинското му име, сниман на видео. Всеки може да напише коментар и ние ще го публикуваме. Но трябва ли да вярваме на всички и особено на тези, които държат да запазят анонимност? Съмненията, за които говорите, само се засилват от това!

  • Здтавейте,
   чета състава на „ТРОЙЧАТКА на Биохерба“ и ясно се вижда, че пелина не е „бял пелин“ (забранения и отровния). Каква е разликата между „Триактал“ и „ТРОЙЧАТКА“? Само в концентрацията на трите билки ли?

 28. Здравейте, поръчах си Триактал от аптеки Фрамар, а точно преди минути от сайта на Триактал. Бях си обещала да пиша в този форум, ако имам положителен ефект.
  Ето я моята история и как стигнах до Триактала:
  Имам дългогодишен синузит, който боря от две години с природни средства.
  През 2013-та пих в рамките на една година 6 пъти антибиотик, но нито синузита се оправи, нито аз се почуствах по-добре. Сдобих се е с разстроен храносмилателен тракт, та се наложи да пия пробиотици продулжително време.
  Взех решение, че сама ще намеря начин да си излекувам синузита, защото ми изсмукваше силите. Започнах терапия с мед, който казват ,че е много агресивен, но имаше ефект при мен. След това реших да не прекалявам с меда и добавих билкови комбинации от клеева тинктура, екстракти от семки от грейфрут, както и борова смола (направо си я ядях). Паралелно промивки с йогистка каничка.
  Тази година, реших да пробвам нещо различно и се надявам Триактала да е точно това, което ми трябва.
  Как стигнах до това решение. Ами просто се замислих над следния факт – даваме на домашните си любимци таблетки срещу вътрешни паразити и им слагаме каишки срещу външни такива. Ние самите си пръскаме къщите и поляните против бълхи, кърлежи и т.н., а не взимаме нищо противопаразитно вътрешно. Вече знаех, за теорията са паризите и болестите, които причиняват. Някои болести са директно причинени, а други са следствие от поразен орган. Знаех за поне три метода за противопаразитни терапии, но реших да потърся балансирано решение. Така стигнах до Триктала.
  Фактите при мен са: Пия го от три седмици. В началото имах преходни приболявания в носните кухини, след това ме приболяваха зъбите и венците. Един път случайно видях нещо слузесто в изпражненията (съжалявам за детайлите). По принцип съм гнуслива и никога не съм се вглеждала и това е единствено, което забелязах. Моята докторка каза, че сега е пика на синузитните обостряния и аз се сетих, че обикновено и моя синузит се възпалява точно след края на лятото и първите застудявания. Тази година това не се случи, имах една кратка хрема, която отшумя за 6 часа!
  Препоръчах го на няколко човека и реших, че е време да споделя моя опит по форумите. Ако има още позитиви ще пиша отново, понеже няма много отзиви от хора, които наиситна са го пробвали. Пожелавам успех на всички търсещи хора да намерят своя път към окончателно излекуване!

 29. Пих Трактал 3 месеса.Нито едно от заболяванията ми не се повлия. Даже-напротив,откриха ми още,като полип на дебело черво(слава богу доброкачествен)и стеатоза на черен дроб.А тези 3 съставки се предлагат и от др.фирми на достъпна цена-100 таблетки за около 20 лв.стигащи за месец и половина,също така и тинктура.

 30. Поръчах го от руският саит , и доиде за 69лв. малко пакетче с билка на прах, а не голямо шише с капсули . Мошенници ! Хара не се лъжете.

 31. Здравейте,
  Искам да ви попитам мога ли да пия триактил,след като съм оперирана от аденом на щитовидната жлеза,а на това,което е останало от нея имам 5 малки кисти.

 32. Аз бих искала да си поръчам „ТРИАКТАЛ“ каква е цената му и по аптеките в нашия град го няма

 33. Като дете си спомням, моята майка ми даваше да пия отвара от пелин, беше много горчив, но наистина много помагаше за апетит и тонус.Тогава изобщо не се говореше за сладък пелин

 34. Грехота е …
  Моля ви …
  Много е скъпо, аз например съм със страшно заболяване което не ми позволява да работя сама съм нямам доходи ходя да работя по 3 часа за да не умра . Защото по скоро от град ще умрем докато си позволим да си купя капсулите .

  • Светлана Александрова -Бих желала да ви помогна. Какво е вашето заболяване? С артемизията имам ограничен опит, но да речем твърде окуражаващ. Казвам артемизия, не триактал.Посочете ми адрес за кореспонденция. Искам да ви помогна до колкото мога. Не желая пари или каквото и да е.

 35. Внимавайте с използването на Триактал!Аз лично имам оплакване от проблем с щитовидната жлеза – усещам стягане и напрежение в зоната на жлезата още в първите дни на прилагане на продукта. Няма да се очудя ако това е основната и преобладаваща съставка (а и най-евтина) защото при ползване се усеща острия аромат на йод.

  Обмислете добре преди закупуване/поръчване на Триактал!!!

 36. Фармацевтичните компании освен че влагат пари в разработването на все нови и нови антибиотици които са все по размазващи при употреба на организма ни,обърнаха и поглед и към билколечението като допълнително перо за печалби.Билките и билковите тинктури винаги ги е имало.Само че народните лекове винаги са били избутвани настрани.Доходността от тях е нищожна в сравнение с химиофармацефтиката.Това за да не е така решиха и тях да ги направят във вид на хапче.Така сме научени.Да ни е лесно и удобно даже и когато се лекуваме.Хапче за това,хапче за онова….Но се изтърва един много важен момент.Учебните заведения за хуманна медицина се финансират от мегакартелите произвеждащи лекарства.Лекарите които излизат от там никога не предписват билколечение като алтернатива на антибиотиковото.Няма и как.Това не са го учили. На пазара се пуска(обърнете внимание) хранителна добавка а не лекарство.Това изрично е упоменато на етикета.Но въпреки това се обявява като панацея за всички болести на баснословна цена.Това което е сигурно че няма да ви отрови ако се спазват дозите и кой не трябва да го употребява.След като този момент е избегнат рекламата в комбинация с желанието на всеки от нас да е здрав и да се радва на живота си казва думата.Така че нормално е едни да са доволни а други не.При едни е подействало за това което са желаели а при други не.Все пак това е хранителна добавка а не универсално средство за лечение.

 37. Здравейте,
  Въпреки че никога не съм писал в подобни форуми след като прочетох коментарите така се разтроих (колко мъка има на този свят) че реших и аз да споделя каквото знам с надежда да помогна на някой. Не искам да си помислям какво е чувството когато се оставил последните си надежди и си дал последните си пари за лекарството чудо а то може да се окаже лъжа.
  Видях рекламата на Триактал във фейса и без да се замислям много накарах сина ми да го поръча от интернета, благодаря на Бог, не че нещо сериозно ми има, но по-скоро профилактично, а и съм си внушил че имам паразити. Скоро имахме голямо наводнение което искара всичката мизерия от канализацията а след това котката разнесе гадостите в къщата. Както и да е, на кратко изчистихме се с обикновените обеспаразитяващи, но все още имам неприятно усещане. След като започнах да пия Триактал, в началото имах болки в корема и разтройство, но след третото хапче страничните ефекти намаляха за това реших да намеря в интернета повече информация за Триактал за да разбера какви са страничните ефекти специялно когато се пие продължително време. За съжаление доверието ми в това лекарство намалява, но ще го пия един месец и ще пиша дали съм усетил накакъв положителен ефект.
  А сега ще споделя какво знам за да мога да помогна на някого ако мога:

  1. Лечебното гладуване наистина работи знам го по себе си, (оправих дископатия, две години едвам се движих), видях с очите си за двадесет дена гладуване едни приятел премахна раково петно на корема си. Варинта на гладуване който аз направих е само вода и 2-3 пъти на ден лъжица псилиум за по 5 -7 дена през 1-2 месеца. Непременно вземете отпуска да се работи и гладува е по скоро вредно. На последък не правя гладуването както започнах преди- един път в годината и го замених с чернодробното пречистване с англйска сол, зехтин и лимон. Ефекта е подобен, но е много по лесно. Виже сами подробности как се прави от интернета.
  2. Трябваше да започна с най-ефикасното средство за лечение и много друго което е молитвата. Бог ВИНАГИ отговаря на искрената молитва. Може в църква но най добре сами в стаяата си в позата който чувствате най-правилна. Научете на изуст някаква молитва която е най-близка до вас и след това добавете каквото искате от сърце. Можете да помогнете не само на себе си но и на близките си. Ако отговора е отрицателен, или просто времето да си заминем от този свят е дошло ще го разберете, но често стават и чудеса. Знам го от личен опит, но не забраяйте че Бог помага на тези които си помагат сами.
  3. Дихателно-Ментално-Физически упражнеия работят като чудо. Запознайте се с петте тибетски упражнения, Норбеков (на мен ми допадна най-много), falun dafa.
  4. Гинко белова ме върна в живота … от няколко години че чувствах като да съм в накакъв сън …чудо. (на 52 години съм)
  5. Жабуркане на устата сутрин с кокосово масло или друго масло, ефект има, но не е много голям. (за кандида и други гъбички)
  6. Цитро сода или нещо друго трябва да се ползва от време на време за уравновесяване на алкалноста в организма. Научете повече по въпроса но без фанатизъм.
  7. Алое вера за мен не проработи и има страшни странични ефекти
  8. Не гледайте/четете новини или други филми с негативизъм. От “Норбеков“ тренирайте да бъдете позитивни. Не е лесно но се постарайте
  9. Спрях цигарите преди година, здравословно се почувствах 20 години по здрав 🙂
  10. Ако имате кандида или подобно спрете захар, нишисте всякакви тестени изделия, заманете ги с ориз поне за една година. Това е информация от сташно добър хомеопат, но аз не съм я проверил на себе си или други близки.
  11. Занимавайте се с някаква активна умствена / физическа работа. Познавам много хора в момента който се пенсионираха и отпуснаха си заминаха. Познавам и други които са точно обратното и са супер здрави.

  Това е, дано да съм помогнал на някой с нещо.

  • Вие явно сте привърженик на използването на алтернативната медицина съвместно с конвенционалната.Алтернативната се основава на разнообразни методи и вярвания която включва народна медицина,поверия и духовни схващания.Също и нови научно необосновани подходи за лечение като хомеопатията например.Не съм против или пък отричам народната!Напротив!Против съм всичко измислено или по-точно използващо я за да се превърне в нещо като псевдонаука която претендира да се наложи като ефикасен метод за лечение едва ли не за всичко.Да се използва метод,практика или теория които на пръв поглед може да изглеждат научни но на които отсъстват някои присъщи само на науката изисквания.Това всъщност е липса на критично мислене и невежество.Където и за каквото да се използва е вредно. Нека се спра подред на точките ви не за да ви оборя или пък докажа че не сте прав.Такова нещо и да можех не бих го направил.Вие сте си намерил равновесие поне за момента между дух и тяло че ще е кощунство от моя страна да се заяждам с вас.Искам само да се опитам да кажа с какво може да се сблъскат тези които решат да пробват вашият метод или начин.Само едно мнение и друга страна.Нищо повече.
   Лечебното гладуване както чета на много хора е помогнало.Но както вие така и аз съм виждал как чудото след прекратяването му изчезва и човек възвръща предишното си състояние.Може би ако се комбинира с други методи ще има по дълготраен или защо не постоянен ефект.За съжаление повечето от тях са неизпълними защото не зависят само от волята и желанието ни а и от заобикалящият ни свят.
   Мисля че намесвате вярата в Бог там където не трябва.Повечето ме определят като атеист но всъщност съм агностик.Нито вие можете да ми докажете че съществува нито пък аз че не съществува.Защо трябва тогава да се уповаваме на идоли?За положителното мислене съм но не и използването на някакви си божества за това.Човек трябва да се учи да мисли позитивно но не трябва да се забравя че въпреки това напълно е възможно да не му се оправдаят очакванията или желанията.При това положение ако е вярващ ще обвини символа си за това че преклонението му пред него е било без мислено,даже възможно е да го заплюе.Това ще е добрият вариант.Лошият е ако реши че такава му е отредената съдба и се отпусне.
   Негативизмът може да се избегне единствено ако може колкото се по малко да се слуша,гледа и знае за него. Не може отвсякъде да си заливан с помия а ти да се усмихваш самодоволно все едно че всичко е наред.
   Института за възстановяване на Норбеков може да помогне на хора които не се придържат към един и същи модел на мислене.Това което ме изненадва е че има представителства в не малко страни и съответно последователи като се има предвид че въпросната личност няма диплома за завършено висше образование. Всичките си ги е купувал.Включително и академик.Претендира че е такъв но името му не се среща сред академиците на Руската академия на науките.Или поне аз не можах да го намеря.
   Що се отнася до петте Тибетски упражнения в основата им е да се регулира дишането или да се стигне до там с лекота да ги изпълняваш без да се задъхваш.Смята се че системата действа против стареене и успокоява.Може и да е вярно.Интересно ми е само дали тези будисти практикуващи йога ако дойдат само за месец ядат,дишат или с една дума живеят тук как съвкупността от упражнения ще им се отрази.
   За Гинко билоба и Алое не мога нищо да кажа.До сега не съм ги използвал като хранителни добавки.Макар че като чета едното може да ми се наложи.
   За цигарите едва ли има две мнения.Колкото по рано се спрат или въобще не започват е най добре.16 години съм работил в цигарена фабрика и пушил като комин и затова сега буксувам.
   Кандидата е тъпа и упорита гъбичка която много трудно и дълго време се лекува с всякакъв вид медицина.Който и колкото да се има за хомеопат независимо дали е добър или не трябва задължително изнесената информация от него да се проверява и от други източници.Например написаното или чутото от вас да се използва като храна по възможност повече ориз е не само е невярно но и вредно.Оризът съдържа около 80% въглехидрати а те са противопоказни ако имате такива гадинки.
   Със содата или нейните разновидности трябва да се подхожда внимателно.На някои може да действа както на вас Алоето.
   Що се отнася до последната точка нека сменим думата работа с хоби.Независимо дали изисква умствено или физическо натоварване,дали си пенсионер или не то винаги носи удоволствие и удовлетворение.Е,понякога излиза скъпо като пари но ако погледнем извън материалното тези чувства са важни за равновесието ни.

 38. Здрасти Любо,

  Мерси за коментара, мислех че съм написал, но явно съм пропуснал… В никакъв случай не съм искал да давам съвети на хората как да живеят или как да се лекуват, единствено исках да споделя собствен опит т.е. неща които за мен за проработели и можеби с това да помогна на някого.

  И така за триактала, изпих 6-7 хапчета, но продължих да не се чувствам добре и ги спрях за една седмица (викам си може да си внушавам), после пак пих около 4-5 и пак същите проблеми и в крайна сметка се отказах.
  Страничните ефекти при мен бяха: световъртеж, неприятно усещане на корема и в устата, нещо като бучка в гърлото, отпадналост. Възможно е да е свързано с щитовидната жлеза.
  Някаква видима полза не усетих.

 39. Връщам се за да дам още малко информация за триактала. Остатъка от лекарствата ги дадох на моя шеф който от 2-3 месеца има някаква сериозна инфекция на синусите и пробва много лекарства и антибиотици но не му помогнаха. Вече пие триактала от 12-13 дена, и може би има някакво малко подобрение и възможно наистина нещо да помага. Странични ефекти при него няма.

 40. Здравейте!
  Аз пих 3 месеца триактал ( всъщност 3 опаковки за около 4 месеца).
  Пих ги профилактично. Нямах никакви странични ефекти. Чувствах се доста бодър. На 53г съм, работя само нощем и 6 часа дневен сън ми бяха в повече.
  Имах усещането, че ме зареждат с енергия. Смятам отново да си ги поръчам.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *