Крем Витасин: 101 топ ползи и приложения на Витасин. Мнения и видове, дозировка

Витасин – какво го прави специален. Предимства – уникален, изцяло натурален състав, достъпна цена и мултифункционално приложение.

Още в текста: Етерично Гераниево масло – част от новата подобрена формула. Топ ползи и приложения на чудодейния Витасин: насърчава клетъчната регенерация. Защитно действие. За суха и чувствителна кожа. При изгаряния.

При наранявания, ожулвания, ухапвания насекоми, напукани ръце и пети, суха кожа,  скорошни белези, рани. При бременност – част от превенцията срещу стрии. За малки деца. При гъбички. При псориазис. При хемороиди. При косопад. При разширени вени. При екземи. Уникални коментари от потребители, използвали Витасин. Витасин – какво го прави специален. Предимства – уникален, изцяло натурален състав, достъпна цена и мултифункционално приложение.

Едва ли съществува българин, който поне веднъж в живота си да не е чувал за чудотворния крем Витасин. Тези, които са го използвали отдавна са се убедили в неговите невероятни лечебни качества, а тези, които все още не са се докоснали до него е време да го направят.

Този крем-чудо не бива да отсъства от аптечката на нито един дом, поради широкоспектърното му приложение.
Ако сте се изгорили или сте наранили кожата си по някакъв начин, Витасин ще Ви помогне.Ухапвания от насекоми, напукани пети, прекалена сухота на кожата – това са само част от оплакванията, при които продуктът помага.

Невероятно мощен е ефектът му и при по-сериозни проблеми като екзема, косопад, гъбички, разширени вени и дори мъчителните хемороиди.
Ако никога не сте използва крема, вероятно се питате как е възможно едно мазило да реши толкова много проблеми и дали това не е просто рекламен трик. Витасин е продукт, който не се нуждае от реклама – положителните отзиви от потребителите, възхитени от него, са факт.

Този достъпен за всеки от нас продукт, не съдържа от онези вредни съединения, чиито имена е трудно да бъдат запомнени. Формулата е напълно изчистена от всичко вредно и токсично, заложено е единствено на природните средства, които от хилядолетия присъстват в народната медицина за справяне с куп кожни проблеми.
Именно в състава на този напълно изчистен продукт се крие неговата невероятна мощ.Сред съставките на Витасин няма да откриете парабени и други вредни консерванти, а единствено растителни екстракти, борова смола, пчелен восък и чисти растителни и животински мазнини.

За тези, които наличието на животински мазнини ги смущава, ще кажем, че тяхната ефективност при кожни проблеми и облекчаващото им действие при различни болежки е доказало отдавна своята ефективност.

Присъствието им като компонент в невероятния Витасин не бива да Ви притеснява, тъй като те са вложени в разумни количества и нямат неблагоприятно въздействие върху кожата по никакъв начин.
Новата подобрена формула съдържа и етерично Гераниево масло, на което ще обърнем специално внимание по-долу, тъй като тази съставка заслужава особено внимание.
Наред с всички тези предимства Витасин притежава и още едно съществено предимство – неговата достъпна цена. Опаковка от чудния крем може да закупите от порядъка на 4,5 лв до 5,5 лв от почти всяка аптека и десетки онлайн магазини.
Този безвреден крем може да използвате толкова често, колко имате нужда.Натуралният му състав и естествените съставки в него го правят напълно безопасен за всички възрастови групи и за дълготрайна употреба.

Употребявайте го без притеснение, че той може да навреди на кожата или на здравословното Ви състояние.

Етерично Гераниево масло – част от новата подобрена формула.

Витасин

Витасин е напълно натурален продукт

Досега единственият минус от употребата на Витасин беше специфичният му силен аромат. Но този проблем вече не съществува.След редица тестове и запитвания в отговор на исканията на потребителите, производителят заложи на етерично Гераниево масло (Pelargonium graveolens). В действителност формулата е същата, с тази разлика, че ароматните качества на продукта са подобрени благодарение на божествено ухаещото масло.

То се извлича от цветове и листата на познатия ни здравец.Освен със свежия си аромат това масло привлича производителите на козметични продукти и с благотворния си ефект върху кожата.
С изключително добра поносимост е от пациентите със суха и застаряваща кожа.При варикозни проблеми (хемороди и разширени вени) повлиява благоприятно оточността и възпалението и същевременно с това действа болкоуспокояващо.
Невероятното етерично Гераниево масло не само допринася за топлия и наситен аромат на крема, но и подсилва ефекта на Витасин при особено при проблемите, свързани с разширения на вените (хемороиди и разширени вени), клетъчната регенерация (застаряваща кожа) и други специфични проблеми като косопад и суха кожа.

Топ ползи и приложения на чудодейния Витасин: насърчава клетъчната регенерация.

Клетъчната регенерация е процес, който отговаря за обновяването на клетките в епидермиса. С напредване на възрастта и когато кожата ни е подложена на дадена стресова ситуация, този процес се забавя.Отклоненията в него се отразяват на външния вид на кожата – тя изглежда посърнала, без блясък, губи мекотата си.

Витасин е прекрасна алтернатива да стимулирате този процес и да осигурите на кожата си всички важни нутриенти за нейното пълноценно възстановяване и регенерация. Редовната му употреба гарантира пълноценно протичане на процесите на регенерация на кожата.Без притеснения може да нанасяте крема върху кожата на лицето си.

Защитно действие.

Кремът Витасин притежава силно изразено защитно действие.Билковите екстракти и плътната му консистенция обуславят положително му въздействие върху наранена кожа.Мазилото не само успокоява, но и защитава кожата, обгръщайки я със защитен филм.Това негово въздействие обуславя приложението му различни по произход наранявания по кожната повърхност.Бъдете спокойни, че третираната кожа не само ще се възстанови по-бързо, но и ще бъде защитена.

За суха и чувствителна кожа.

За суха и чувствителна кожа Витасин също е невероятен. Изцяло натуралният му състав го прави изключително благоприятен за употреба дори от лица с ниска поносимост към козметични продукти. Чудодейният Витасин е прекрасно допълнение към грижата за чувствителна кожа, която реагира с възпаление при контакт с външни дразнители – неподходящи козметични продукти, перилни и почистващи препарати, вятър студ, прекалено сух въздух.

За да избегнете лющенето и да намалите сърбежа и всички дискомфортни състояния, свързани със суха и чувствителна кожа, заложете на Витасин в ежедневната грижа за кожата.Необходимо е много малко количество от крема дори за най-сухата кожата.

При изгаряния.

Невероятният Витасин е същински еликсир за кожа с изгаряния – без значение от какво е причинена тази травма на кожата – от слънце, от огън или от химическо вещество. С изцяло натуралния си състав този крем гарантира незабавно облекчаване на болката, причинена от изгарянето.

Благодарение на натуралните компоненти в него болката и отока бързо намаляват, стимулира се регенерацията и възстановяването на травмираната кожна епител и се свежда до минимум риска от оставането на белег.

За да доставите на изгорената кожа всички ползи, които предлага Витасин, е необходимо да го нанасяте върху поразения участък двукратно. Ако участъкът е силно възпален с цел избягване на риска от дразнене, е добре мазилото да не се прилага директно върху раната. Вероятността за кожно раздразнение при приложение на Витасин е почти сведена до нула, но все пак, за да се избегне напълно подобен риск, прилагайте пластири с крема.

Процедурата за тяхната направа едва ли ще Ви затрудни.Необходимо е единствено да разтопите опаковка от крема и в получената маса да потопите парче марля. Приготвеният по този начин пластир прикрепете към раната, използвайки бинт. Препоръчително е два пъти дневно да сменяте тази марля и много скоро от изгореното няма да остане и следа.

Продължете да третирате мястото и след като подобрението вече е на лице, за помогнете на кожата Ви да заздравее без белези.

При наранявания, ожулвания, ухапвания насекоми, напукани ръце и пети, скорошни белези, рани.

Широкият спектър на приложение на Витасин не свършва до тук.Този невероятен крем е приложим и при кожни наранявания, причинени от от ожулвания и ухапвания от насекоми – още една причина да го прибавите към домашната аптечка.

„Жаждата“ на напуканата кожа на ръцете и петите ще облекчите с Витасин. Кремът работи перфектно и в този случай, особено ако го нанесете върху напуканата кожа преди сън и преспите със ръкавици и топли чорапи.Топлината от тях улеснява проникването на полезните компоненти в крема.Тук лечебното действие на крема се дължи най-вече на пчелния восък и маслата.

Скорошните белези също е възможно да бъдат заличени с помощта на Витасин, прилаган двукратно върху тях.

За бързото заздравяване на рани вече пояснихме, че невероятният Витасин действа пълноценно и без риск от кожно раздразнение, приложен под формата на пластир.
При декубитални рани (рани от продължително залежаване) Витасин се предлага във вид на пластири, които се подменят два пъти в денонощието.

При бременност – част от превенцията срещу стрии.

Кожата е изложена на повишен риск от появата на стрии най-вече през периода на бременност.Най-добре е бъдещата майка да започне превенция срещу появата им възможно най-рано. Прекрасна алтернатива на скъпите мазила против стрии е именно Витасин, чиято интензивна употреба през този период е препоръчителна.С него се третират зоните, подложени в най-висока степен на разтягане на кожата – корема, ханша и бедрата.Положителното въздействие на този невероятен крем е обусловено от способността му да повишава еластичността на кожата, насърчавайки колагеновия синтез.

стрии

Витасин е незаменим в превенцията срещу стрии

При вече появили се стрии Витасин повлиява благоприятно на дълбочината и дебелината им. В резултат от редовната му употреба стриите стават по-малко забележими, а тези от тях, които не са много дълбоки и стари е възможно да бъдат заличени напълно.

За малки деца.

За малки деца Витасин е напълно безопасен и се използва при всякакви проблеми с деликатната детска кожа.Майките могат да се доверят спокойно на него и при памперс екзема, причинена от мъчителното не само за мъниците, но и за техните родители подсичане.

При гъбички.

При гъбички Витасин също проявява лечебните си ефекти като е достатъчно да го нанасяте върху мястото, поразено от инфекцията, до пълното излекуване. Поради спецификата на проблема гъбички под ноктите (трудна достъпност на поразеното място) е възможно Витасин да не разгърне пълния си спектър на полезно действие срещу гъбични инфекции и в такъв случай е препоръчителна друга алтернатива. Още ТУК:

Гъбички по краката – проверени методи за лечение с лекарства, хомеопатия и бабини рецепти

При псориазис.

При псориазис Витасин значително облекчава състоянието.И в този случай се проявява защитното му действие благодарение, на което кожата е защитена от неблагоприятните външни фактори и патогенния растеж.

При хемороиди.

Витасин е спасението и при мъчителни хемороиди. Този невероятен продукт с изцяло природен състав действа тонизиращо на венозните стени като помага на изпъкналите венички да се приберат и спира болката. Върху възпалените венички в аналната област го прилагайте най-добре след тоалет като мехлем за хемороиди. Още ТУК:

30+ средства за лечение на хемороиди – лекарства, билки, народна медицина и хомеопатия

При косопад.

Интересно е приложението на Витасин при косопад. Кремът действа благоприятно не само на кожата, но и на скалпа, подхранвайки го с полезни вещества, които действат редуциращо на загубата на косми. Обикновено косопад настъпва, когато преносът на хранителни вещества към косъма, е нарушен. Витасин решава този проблем, доставяйки на скалпа всички ценни вещества, необходими за неговото правилно развитие.

псориазис

Витасин е невероятен лек при псориазис

„Нахранете“ косата си с Витасин, като нанесете малка част от него в скалпа и разнесете към краищата с гребен.Увийте гривата със затоплена кърпа и останете така около два часа, (още по-добре е цяла нощ), преди да я отмиете по обичайния начин.

При разширени вени.

Натуралните компоненти във Витасин действат оздравяващо и облекчаващо при разширени вени, като редуцират не само оточността, но и визуалната проява на разширени вени – спукани капиляри, сини петна.

При екземи.

хемороиди

Витасин се използва като мехлем при хемороиди

При екземи Витасин е невероятен – спира лющенето, сърбежа и възстановява напълно кожата. Приложим е най-вече при суха екзема.

При акне.

При акне Витасин е прекрасна алтернатива на скъпите мазила, които не винаги дават желания ефект.Нанасян върху възпалената част от кожата, кремът помага бързо да възвърнете самочувствието си.Бонус от употребата му е превантивният ефект срещу белези от акне.

Уникални комнентари от потребители, използвали Витасин.

За да се уверите в полезното действие на Витасин, вижте какво пишат за него потребителите във фейсбук страницата на продукта:

 • Хермина Въндева пише, че продуктът е невероятен, но досега се е ограничавала в употребата му единствено при кожни възпаления, заради неприятния аромат – това вече няма да бъде проблем за нея и за останалите потребители.
 • Ваня Тонова също е впечатлена от продукта и споделя, че го използва редовно.
 • Светла Наумова е още от доволните потребителки, изразяващи възхищението си от продукта.
 • Тони Михайлова също е очарована от ефекта на Витасин върху кожата й.
 • Дарина Янчева споделя, че с този крема лекува майка си и е възхитена от ефекта му.
 • Венетка Христова споделя опита си с Витасин при изгаряне по кожата.Тя също е впечатлена от положителното въздействие върху кожата и лечебният ефект на този невероятен и напълно натурален продукт.
 • Арлин Каспарян също е един от хилядите доволни потребители, които не остават без Витасин в домашната аптечка. Тя разказва, че изляла върху ръката си горещо олио и веднага се намазала с крема-чудо. Само след три часа болката отшумяла напълно, а върху изгореното място нямало нито един мехур.
 • Милена Трифонова е само една от потребителките, изразяващи признателност към създателите на крема. Тя разказва, че след падане на съпруга й в банята, успяла да излекува огромната му синина по гърба, налагайки място всяка вечер с компреси с Витасин. Милена успяла да излекува и загнояла от ухапване от куче рана, също благодарение на крема-чудо.

Споделете и Вие своите впечатления от Витасин. Ако този материал е бил от полза за Вас, споделете го и с приятелите си, за да узнаят и те за всички свойства и приложения на този уникален продукт.

Крем Витасин: 101 топ ползи и приложения на Витасин. Мнения и видове, дозировка
4.6 (91.11%) 9 vote[s]

Enjoyed this post? Share it!

 

6 коментара по “Крем Витасин: 101 топ ползи и приложения на Витасин. Мнения и видове, дозировка

 1. Не веднъж съм изразявала мнението си за този невероятен мехлем витасин. И ще го направя отново. Познавам свойствата му от далечната 1991-92 г във времето,когато не беше разрешен и го нямаше в аптечната мрежа,получавах с наложен платеж от Мадан.започнах употребата спешно по повод изгаряне на дете,по-точно дълбоки белези и рани след болнично лечение. Ефектът беше невероятен,по-късно започнахме да прилагаме и за рани и много други проблеми.Оттогава до днес е непрекъснато в домашната ни аптека. Радвам се и аз,че е подобрена формулата за неприятната миризма .

 2. Уникален продукт е този витасин! Винаги имам в хладилника-спасявал ме е в много ситуации,бих казала крем-чудо!

 3. Здравейте, Витасин може ли да се използва като околоочен крем – как се отразява на фината кожа там? Повлиява ли бръчките?
  И още един въпрос – Витасин влияе ли, когато става дума за гъбички по ноктите – удебелен и деформиран нокът?
  Благодаря Ви!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *