Тибетски капки – точната рецепта за бъбреци, за отслабване и пречистване!

Уникалната рецепта за отслабване с тибетски капки на живота с чесън. Други тибетски рецепти за прочистване на организма, на кръвта, за бъбреци и за щитовидна жлеза.

Картинката горе вляво с рецептата за тибетски капки можете да намерите в пълен размер по-долу и да я споделите!

Тибет и еликсира на младостта.

От древни времена тибетската медицина съществува и предизвиква интереса на учени, мистици и дори писатели, които се опитват да разгадаят тайните й. В края на миналия век нейните последователи открехна част от тайните й на широката общественост. Но най-голямата й тайна остава известна само на посветените в нея.

Тази древна наука е едновременно философия и изкуство. Тибетската лечебна система се основава на идеята, че човек е хармонично вписан в природата и се храни не само с материалните продукти от своя труд, но и с духовна материя. Затова в лечебните техники на това велико изкуство са заложени не само вълшебните билкови отвари, но и биоенергетични методи, въздействащи пряко върху човешкото съзнание.

Един от най-мощните инструменти, наречен “Тибетската рецепта на младостта”, днес продължава да набира все повече последователи от алтернативната медицина. Този еликсир оказва здравни ефекти върху организма и благодарение на него той оптимизира дейността на своите защитни сили.

Невероятният еликсир е проектиран по начин, гарантиращ освобождаване на тялото от токсини, прочистване на всички органи и тъкани в системите, както и подобряване обмяната на веществата.

Всички системи реагират положително на този лек и това обяснява защо той е наречен лек за младост.

За тибетските монаси тази рецепта е канон, към който се придържат и спазват стриктно. Факт е, че между тях и лекарите има единодушно съгласие – еликсирът прочиства кръвоносните съдове и ги прави по-гъвкави.

Според преданията, рецептата е намерена в тибетски манастир, изгравирана върху глинени плочки. Някои учени подлагат на съмнение произхода на рецептата, изхождайки от твърдението, че в Древен Тибет никога не се е писало върху глинени плочки.

Рецепта за тибетски капки.

тибетски капки рецепта инфографика БГБилка

Направихме тази инфографика специално за читателите на БГБилка. За пълен размер – клик върху горното изображение!

Най-ценните лечебни свойства на удивителния чесън са били оценени и от тибетските монаси, които са приготвяли известните тибетски капки на живота и младостта с чесън.

Ето и древната рецепта, която се радва на популярност и днес: Вземете 350 грама пресен чесън (такъв, който е бил съхраняван не повече от 4 месеца след прибирането на реколтата) и го смелете на пихтия.

Препоръчително е да не се използват метални прибори за направата на лека.  От получената чеснова маса заделете 200 гр суров материал ( най-добре от дъното, където има повече сок). Количеството чесън поставете в стъклена бутилка или буркан.

Съда, който сте избрали за настояването на вълшебните тибетски капки, увийте в хартия, за да го предпазите от проникването на светлина. Залейте чесновата маса с алкохол с високо процентно съдържание (най-добре 96%) в обем от 200 милилитра.

Вложените по този начин компоненти е необходимо да останат на тъмно за десет дни. След изтичането на указания срок, готовата композиция се оставя само да се отцеди и приемът на вълшебните тибетски капки на живота може да започне след това. Той се осъществява по строго дефиниран начин.

В някои източници е възможно да откриете съвети относно най-добрия момент, в който да се осъществи направата на тинктура. Техните препоръки са съобразени с фазите на Луната. Според тях уникалната рецепта за тибетски капки на живота се изпълнява при новолуние и цикълът на настояване се счита за приключен в пълна фаза на луната (пълнолуние).

Схема на прием.

Режимът и дозировката на лека се осъществяват по строго определена схема на прием и стриктното придържане към нея е задължително.

тибетски капки на живота

Технологията по правенето на тибетски капки е доста лесна. Най-трудно е беленето и смилането на чесъна!

Чесновите капки разгръщат пълния потенциал на своята ефективност, разтворени в мляко, според тибетските лечители. Количеството на млякото – 50 грама, съставлява една четвърт чаша. Някои лечители твърдят, че най-подходящо за тази рецепта е козето мляко. Хората, които са приложили рецептата, са уверени, че по-зле действа млякото от крава. Режимът на дозиране на еликсира е както следва (разбивката е за дните от 1 до 18-ти, а поредността на приеманите количества е сутрин, обед, вечер):

 • Първи ден – 2, 2, 3 капки, приемани съответно сутринта две, на обяд две, вечерта три;
 • Втори ден – 4,5 и шест капки (съответно за прием сутрин, обед и вечер).
 • Трети ден – 7,7, 9 к. (капки)
 • Ден 4-ти – 10, 11 и дванадесет капки.
 • Ден 5-ти- 13,14, 15 к.
 • Ден шести – 16 капки за първия прием и съответно по 17 и 18 капки в останалите два приема за деня;
 • Седми ден – 19, 20 и двадесет и една капки,
 • Осми ден – 22, 23 и двадесет и четири капки;
 • Девети ден – 25, 24 и двадесет и три капки;
 • Десети ден – 22, 21 и 20 капки;
 • Единадесети ден – 19, 18, 17 капки (започва се с повече капки на закуска, но на следващите приеми те се редуцират с по една капка);
 • 12 ден – 16, 15 и 14 капки;
 • 13 ден – 13,12 и 11 капки;
 • 14 ден – 10, 9 и 8 капки;
 • 15 ден – 7, 6 и 5 капки;
 • 16 ден – 4, 3 и 2 капки;
 • 17 ден: Закуска – 2 капки, на обяд – 1 капка, вечеря – 1 капка;
 • На 18-ия ден и време до изчерпване количеството на лека: закуска – 25 капки, обяд- 25 капки, вечеря – 25 капки.

Как влияе на здравето?

Какъв ефект оказва върху здравето ни провеждането на пълен цикъл с уникалните капки, препоръчвани от тибетската медицина? Обратната връзка с пациентите, приемали ги достатъчен период, дава доста окуражаващи резултати: средството облекчава главоболието, вдига тонуса и създава идеални предпоставки да решим куп хронични проблеми. Кадифен и здравословен вид на кожата е първият видим ефект от приема на лека.

Съществуват истории на пациенти с парализа на краката, които твърдят, че след дълъг прием на тибетските капки са проходили отново.

Едва ли от приемът на тинктурата, разтворена в мляко, би оказал вредно въздействие върху организма. Непренебрежим е и фактът, че чесънът е уникален и невероятен по отношение на лечебните си качества – антибактериалните му свойства повлияват на способността за стимулация на кръвопритока.

Сред качествата на лека е още едно, не по-малко значимо – мори раковите клетки. Но дали всички пациенти понасят еднакво добре невероятните капки.

Противопоказания.

Лековете с чесън са свързани с противопоказания за пациенти с диагноза “епилепсия”. При наличието на бъбречно заболяване чесънът също е противопоказен за употреба като лек.

Тибетските капки следва да бъдат прилагани с особена предпазливост и от пациенти със следните оплаквания – стомашни язви, холелитиаза, рак на простатата, смущения в дейността на пикочния мехур. При първите тревожни сигнали от тези органи (стомах, простата и пикочен мехур) изисква се да се прекъсне курса и пациентът да се съобрази със съвета на съответния специалист.

Някои пациенти не толерират етерични масла, сред които е специфичното етерично чесново масло. Вслушайте се в тялото си и ако и Вие сте сред тези пациенти, терапията с чесън е нежелателна. Тинктурата е непрепорчъителна за прием от следните целиви групи – деца и жени – бременни и кърмещи поради вложения в нея алкохол.

Какво още трябва да знаем?

Приемът на тибетските капки дава ли странични ефекти? Възможно е пациентът да изпита известен дискомфорт, често придружен със сърбеж.

Сърбежът се дължи на започналите бурни процеси на прочистване на натоварената лимфа. Неприятни усещания в черния дроб също са възможни – обусловени са от задвижването на застоялата жлъчна течност. Усещането за загряване на главата показва почистване на съдовете в мозъка.

Консултацията със съответния специалист при поява на някои от тези симптоми е силно препоръчителна. Специалистът ще изясни причините за промените в тялото, позовавайки се на своите научните медицински познания и назначавайки някои изследвания при необходимост.

Тибетската рецепта с билки:

Съдържание.

Неоспорим е фактът, че остаряването е процес, обусловен от множество патологични промени, настъпващи на клетъчно ниво. Природата предлага решение и на това, дарявайки ни с широко разпространени билки.

Абсурдно е да считаме, че притежаваме способността да преустановим процеса, но факт е възможността за отлагането му чрез забавяне на неговите темпове.
Начинът за осъществяване на това е изцяло поверен на още една невероятна рецепта от тибетската медицина, чиито състав е основан изцяло на сухи растения.

Нито един билкар не би опровергал лечебната сила на билките – безсмъртниче (Helichrysum angustifolium), лайка (Matricaria), бреза пъпки (Betulа) и невероятния жълт кантарион, известен като Hypericum perforatum. Всяка от тези билки притежава свой собствен код на терапевтично въздействие. Растенията, участващи в невероятните капки, предполагат комбинирано използване.

Начин за приготвяне.

Тези невероятни тибетски капки пригответе така:

По сто грама от гореизброените растения (използват се съцветията на билките и пъпките на брезата) се смилат в хаван или кафемелачка. Билковият микс поставете в стъклен буркан. Задължително е той да бъде с добре прилепваща капачка.

Изцелителната композиция приготвяйте и приемайте циклично. За приготвянето й е необходимо количеството от билковата смес (една лъжица), която се изсипва във водата (половин литър вряща) и престоява на огъня около четвърт час.

Кога и как да се приема?

Инфузията, приготвена по метода на тази рецепта за тибетски капки, поглъщайте двукратно. От невероятния еликсир количеството от двеста и петдесет грама погълнете преди лягане, а останалите 250 грама – половин час преди първото хранене, като инфузът е в затоплено състояние. Към подготовката на нова доза от половин литър за следващите два приема е необходимо да пристъпите след последния прием на приготвената доза. Всеки път добавяйте малка лъжичка мед. След вечерния прием се изключва възможността за консумацията на храна. Терапията приключва с пълното изчерпване на първоначално приготвения прахообразен микс.

Предписва се почивка за седмица и повтаряне на курса след нея. Терапията, по отношение на общата й продължителност, не трябва превишава три месеца. Повторение на цикъла се осъществява най-рано след пет години.

Съвети по събирането на билките.

Най-лесният начин да се снабдите със сухите суровини за изпълнение на горепосочената рецепта за тибетски капки, е закупувайки ги от близката аптеката. Многократно по-добре да ги съберете собственоръчно и да извършите подготовката за влагането им в лека съгласно препоръките на древните тибетски лечители.

Цветчетата лайка трябва да наберете след цъфтежа. Изсушете ги в помещение с постоянна въздушна циркулация или в сушилня (температура 30-40 градуса). Съхранението им след този процес е допустимо за година.

Същото важи и при сушенето и съхранението на съцветията безсмъртниче, които се събират в началния стадий на периода на цъфтеж.

Отрежете връхчетата на жълтия кантарион, където има цъфтящи издънки. Сушете на връзки или като разстелите на тънък слой откъснатите стръкове от растението върху подложка. Цветчетата, листата и тънките стъбла на растението също се използват.

Единствено пъпките бреза изискват подготовка през зимата (най-добре да си ги набавите през първите месеци на годината). Отрязват се клончетата с пъпките и се вързват в снопче (подобно на метла).

Изисква се един месец да бъдат сушени на проветриво място. Съхранявайте пъпките в платнени торбички или хартиени пликове, задължително отделно от други билки.

Как действат за отслабване?

Освен диета базирана на чесън, използването на специална тибетска чеснова тинктура също гарантира добри резултати в отслабващ режим. Бързото топене на килограмите с нейна помощ не е възможно, но загубата на няколко допълнителни килограма е лесно постижимо с нея.

В допълнение, тинктурата от чесън повлиява благоприятно върху тонуса и благосъстоянието на организма и по-специално: почиства съдове, разрежда кръвта, действа стимулиращо на сърдечната дейност, намалява целулита, стимулира имунната система; изключително ефективна е в период на епидемии.

тибетски капки рецепта

Рецептата за тибетски капки е лесно изпълнима у дома

Основното предназначение на чесновата тинктура е почистване на съдове, кръвта, подобряване сърдечната дейност и превенция от атеросклеротични плаки.

В резултат от използването й се постигат още и следните ефекти – подмладяване, укрепване на зрението и обменните процеси, както и редукция на теглото.
Приемът на тибетските капки гарантира цялостен детокс и най-вече пречистване на кръвоносните съдове от всичко вредно в тях.

По-лесна рецепта за отслабване.

За приготвянето й са необходими 350 грама обелени скилидки чесън, обработени в дървен или глинен съд до получаване на пастообразна консистенция. Разбира се, можете да използвате за тази цел и пасатор, но най-добре да счукате чесъна по метода, препоръчван от тибетските лечители.

Получената суспензия се прехвърля в купа чрез използването на дървен прибор. Покрива се с капак и кърпа върху него. Изчакват се няколко часа. Двеста грама течност, отделена от кремообразната маса, се поставя в стъклен контейнер с обем 0,5 литра. Изсипете в съда и 200 мл 70-процентов медицински алкохол.

Плътно затвореният контейнер поставете на хладно място / не в хладилник /, затворете плътно капачката му и покрийте с черен плат или хартия. След десет дни отцедете през марля и настоявайте прецедената течност под тъмен плат за още два дни. След общо две седмици ще разполагате с невероятно средство, прочистващо кръвоносните съдове, което е напълно готово за употреба.

Според препоръките на древната медицина рецептата за тибетски капки се изпълнява през есента. В този момент чесънът проявява в максимална интензивност терапевтичните си ефекти. Крайният срок за направата на тинктурата е до края на януари. Приготвянето на тинктура не се препоръчва за по-късна дата, тъй като ефектът от неговото приемане силно намалява през този период. Повторете това лечение след около 3-5 години.

Различни схеми за прием на тинктурата.

Ако се затруднявате да изчислите точния брой капки, можете да вземате от тинктура по пет капки, прибавени към една супена лъжица вода в трикратен прием. Неговото осъществяване задължително трябва да съвпада с момента на прием на храна.

Друг тибетски режим изисква прием определен брой капки на ден по друга схема. В нея е заложено и козе мляко (по петдесет милилитра) трикратно. Тук лекът се поглъща във времевия интервал между 15 и 40 минути преди хранене. (fotodiet.ru)

Друга схема за прием на капките, която ще представим нагледно по следния начин:

 • Първи ден – започнете с капка сутринта, продължете с две през обедния прием и три на вечерния;
 • Втори ден – дозировката за всеки един от трите приема е съответно четири, пет и шест капки;
 • Трети ден – дозировката е съответно 7, 7 и девет капки;
 • Четвърти ден – десет, единадесет и дванадесет капки;
 • Пети ден – тринадесет, четиринадесет и петнадесет капки, разпределени съответно в първи, втори и трети прием;
 • Шести ден – капките постепенно намаляват, започва се с петнадесет капки, следва прием на четиринадесет на обяд и тринадесет вечерта;
 • Седми ден – 12 капки сутринта, 11 на обяд и десет вечерта;
 • Осми ден – девет, осем и седем капки;
 • Девети ден – шест, пет и четири капки;
 • Десети ден – три, две и една капка вечерта;

От единадесетия ден до края на терапията дозата е трикратно по двадесет и пет капки.

Ето и още една проста рецепта за тибетски капки на живота, чието приложение обещава отслабване и прочистване:

отслабване с тибетски капки

С тибетски капки отслабването е възможно

40 грама нарязан чесън, който се изсипва към сто грама 70-градусов алкохол, е тайната на това тибетско чудо. Извлекът настоявайте при следните условия – затворен съд, на хладно за двуседмичен период.

По десет капки от приготвения извлек пийте два или три пъти на ден, половин час преди хранене.

Мощните тибетски капки могат да бъдат използвани при склероза, анемия, метеоризъм, нефролитиаза.

Други тибетски начини.

Ето още една рецепта за тибетски капки, гарантиращи пречистване и пълен детокс – 350 грама чесън (почистен) се залива с чаша 96%-ов алкохол. Тинктурата остава десет дни на тъмно. Отделя се чесъна от нея и се изчакват още три дни преди да се приеме за пръв път. Приемът е трикратен, преди хранене, като дозата от лека се поглъща предварително разтворена в 50 мл мляко.
Започва се с една капчица на прием и с всеки следващ прием дозата се увеличава с по капка. От 6-ия ден започва понижение на дозата в обратен ред (с по една капка се редуцира дозата, приемана преди всяко хранене). От единадесетия ден дозата става по 25 капки на всеки прием – броят на приемите остава три на ден.

тибетски капки прочистване на организма

Тибетски капки за прочистване на организма

Друга тибетска диета, която за пет дни гарантира редукция на теглото, изисква редуването на въглехидратни и протеинови дни (ден 1 протеинов, следва въглехидратен, след което отново протеинов ден и т.н.)

Предложение за протеинов ден: сутрин да се приема по чаша топла вода на празен стомах. За закуска: варено яйце, магданоз или краставица. Около 700-800 грама пилешко месо, сварено без сол, е количеството храна, допустимо за прием за деня. Приемът на голямо количество вода ежедневно (два литра) е задължително.
Добър вариант за въглехидратния ден – салата, състояща се от зеле, сурово цвекло и моркови – по половин килограм от всеки зеленчук. Овкусява се с лъжица лимонов сок и се разбърква старателно като се приема по чаша от салатката на всеки час. И тук горепосоченото количество вода е задължително.

Режимът започва и завършва с протеинов ден, като след него задължително идва въглехидратен. И така продължава се до пети ден.

Друга популярна тибетска диета е така наречената бери или ягодова диета. Плодовете, които се използват в нея са някои от изброените –  черни боровинки, червени боровинки, касис, къпини, ягоди, малини, череши, които се приемат в общо пет приема за един ден.

Варианти за закуска – двеста и петдесет грама плодове (който и да е от гореизброените) и същото количество флейкс от житни растения (без захар, задължително) или просто валцуван овес, накиснат във вряла вода за една нощ. Закуската трябва да е придружена с чаша зелен чай или вода. След два часа задължително приемете сок пресни плодове – една чаша (портокал, слива, круша, ябълка- варианти за приготвяне на фреша).

За обяд е възможно да изберете между варени зеленчуци, салата от моркови или зелена салата с зелен лук, краставици или домати. За основно ястие вариантите са вегетарианска супа или варен ориз с месо или риба.
За закуската следобед хапнете четвърт килограм от избраните плодове. Във вечерята може да включите всякакви зеленчуци. Диетата притежава куп положителни качества, сред които освен загуба на тегло, са подобряване тена и цялостния вид, регулиране на работата на червата.

Благодарение на нея болка в ставите изчезва. Ягодовите плодове съдържат много антиоксиданти, които запазват младостта на организма и здравето на съдовата система.

За отслабване тибетската медицина препоръчва още един метод – пиенето на няколко чаши кефир, половин час след хранене. По веднъж или по два пъти седмично приемайте тибетската гъба с кисело мляко, ябълки и круши.

Ето и примерно меню:

 • Закуска: ябълка, чаша кефир без захар и мед.
 • Втора закуска: круша, ябълка, чаша тибетски айрян (приготвя се с кисело мляко, повече прочетете ТУК).
 • Обяд – чаша тибетски айрян с парче черен хляб.
 • Вечеря – круша и ябълка на плодова салата, гарнирана с чаша тибетски айрян.
 • Преди лягане – чаша тибетски айрян с мед.

Загубата на тегло по този метод е изключително стабилна – можете да загубите от три до четири килограма на месец. В резултат от неговото приложение нормалната функция на чревна флора се възстановява, както и метаболизма. Холестеролът се нормализира, плаките са отстранени, а хормони се връщат към нормалните си показатели.

Прочистване от шлаките.

Ето и няколко тибетски метода за прочистване на шлаките:

Метод 1: Инфузия от гъбата комбуча – един от най-надеждните способи за прочистване на организма от токсини. Достатъчно е да поглъщате по две-три чаши ежедневно.
Добре е всеки месец до отделяте по два дни за цялостно прочистване на организма с комбуча. Препоръчителен е приемът на минерална вода, вместо сода, както и на билков чай, плодове и зеленчуци и зърнени храни, чийто състав изобилства от фибри.
По време на тези два дни, по една чаша от инфуза се приема преди храна или общо за деня три чаши.
Предложения за закуска – овесена каша или варени несмлени зърна (ориз, просо, елда) без допълнителни добавки (сол и захар).

За обедното хранете изберете салата от зеленчуци според сезона (краставици, домати, моркови, цвекло, зеле, ряпа, зелена салата), единствено забранена е консумацията на картофи.
За вечеря са разрешени абсолютно всички плодове – ябълки, круши, банани, портокали.
През деня в допълнение към инфуза обилните количества минерална вода и билкови чайове са задължителни за прием. Чаша билков чай, приет преди сън, стимулира прочистването на червата. Него може да приготвите по една от следните рецепти:

 1. Смесете по част листа от слез и коприва с 3 части лавандула, сена – 3 части, росопас (Fumaria) – пет части. От микса се използва една супена лъжица и чаша вряла вода, с която билковата маса се залива. Инфузът престоява в термос за около два-три часа;
 2. Смес от зърнастец две части, орехов лист – една част и плодове от кориандър (една част) – приготвянето се осъществява по същия метод, но времето за киснене е около час-два.

След двудневното пречистване ограничете количеството приемана храна, за да не претоварите стомаха си, но постепенно преминете към ястия от зеленчуци, риба и едва тогава въведете месото в малки количества.
Ежемесечното приложение на режима подобрява здравословното състояние, а усещането, съпътстващо този процес е свързано с лекота и жизненост на тялото, намаляване на умората, укрепване защитните сили на организма.

Метод 2: Супена лъжица мед+ същото количество сол се разтваря във вода (литър и половина преварена), докато е все още топла. Двата пъти в месеца поглъщайте половин час преди закуска приготвената смес.

Метод 3: пет супени лъжици нарязани пресни смърчови игли (бор или ела), добавете към 1/2 л (половин литър) вряла вода и варете в продължение на десет минути. Все още топлата течност прехвърлете в термос и я оставете в него половин денонощие. Вместо вода пийте от ухащия на бор инфуз. Ежедневно приемайте по доза от инфуза и продължете терапията, докато цветът на урината не се избистри напълно.

Метод 4: Краткосрочна плодова диета за прочистване на червата и успокояване на цялата храносмилателна система. Преди започването й се извършва специална подготовка на тялото за прочистващия режим. В рамките на няколко дни се пият по 8 чаши дестилирана вода (дозата за ден). Способът премахва токсините и отпадъчните вещества от тялото.

След това се пристъпва към същинското изпълнение на плодовата диета: За период от един до три дни се консумират единствено пресни сурови плодове, дестилирана вода и/или фрешове. Извършвано редовно това прочистване не само неминуемо води до загуба на тегло, но и до подобряване на здравето.

Особено добър вариант за тази диета са портокалите (може и грейпфрут), ябълките, крушите, прасковите и сливите. На четвъртия ден от диетичния режим към менюто е възможно да добавите сурови зеленчуци и зърнени храни. Разрешава се и включването на нетлъсто месо няколко дни след това.

За да поддържате формата си, този режим е необходимо да бъде изпълняван на всеки 3 месеца. Една чаша кисело мляко значително ускорява процеса на прочистване на тялото, както и редовната консумация на ябълки преди лягане.

Метод 5: За период от четири седмици преди лягане се поглъщат слънчогледово масло (две супени лъжици, но можете да използвате и масло от тиква, лен или зехтин), примесени със сока на половин лимон. На сутринта приемете 2 супени лъжици водка на гладно. Ускоряващо на процесите на прочистване на организма се отразява и пиенето на отвари от следните билки (самостоятелно или в комбинация): мента, лайка, шипка, цикория.

Метод 6: Изключително полезен е особено след прием на тежка храна. В буркан се изсипва определен брой лъжици ориз – броят им съответства на вашата възраст. Долива се вода и се съхранява в хладилника.

Ежедневно взимайте по лъжица от съдържимото в буркана (зърна+вода) и ги варете пет минутки без добавяне на абсолютно нищо (дори без сол и захар). Пет минутки преди закуска е необходимо да приемете сварените зърна.

Водата се просмуква от нишестето в зърната, обръщайки ги с филм, абсорбиращ ненужните жлъчни киселини, токсини и други вредни вещества.

Прочистване на далака.

Предлагаме ви древен тибетски метод за прочистване на далака, до който може да прибягвате при нужда или най-добре ежегодно.

Пригответе сок от свежо зеле (половин чаша), затоплете го леко (процедурата се изпълнява на водна баня, а не чрез директно поставяне върху котлона) и се приемайте тази доза дву- или трикратно. Изпълнявайте това две седмици без да прекъсвате. След едноседмична почивка, повторете терапията за 2 седмици.

Целия цикъл (почивка+терапия) повторете отново. Общо три цикъла (за период от шест седмици) и две седмици интервал между всеки от тях – това е вариантът, който трябва да се прилага ежегодно.

Пречистване на бъбреците.

За пречистване на бъбреците тибетската медицина разполага с най-мощните ресурси. Една от златните рецепти на тази древна наука включва билките – маточина (Melissa), удивителния риган (Origanum vulgare), невероятния градински чай, известен като салвия (Salvia officinalis) и японска фалопия (Fallopia).

Тревите се влагат в равни количества, смилат се изсипват към вряща вода (една лъжица билкова маса на една чаша) и се запарват в стъклен съд. Процесът по запарване продължава около 1/2 ч. Поглъщайте по чаша от топлия инфуз, подсладен с мед, задължително преди храна.

Седмица по-късно започват очистителните процеси в бъбреците. Към билковия инфуз се слага и борово масло (пет капки), следва разбъркване и поглъщане с използването на сламка. Очистителният лек погълнете преди да приемете храна (половин час). Това се изпълнява трикратно. Курсът трае пет дни. Ако цветът на урината изглежда леко тъмен и мътен, това е ясен признак за започналото бъбречно прочистване. Терапията прилайте за срок от две седмици.

Пречистване на кръвта.

За пречистване на кръвта удивителната тибетската медицина предлага друг изключително ефективен метод. Приемайте ежедневно кисело мляко (по килограм), както и три-четири чаши инфуз от коприва, лайка, невен (по супена лъжица от композицията в чаша вряла вода, запарвани 20-30 минути). Освен това към процедурата по пречистването се прилага и метода със слънчогледово олио (Вижте по-горе метод 5 за подробни инструкции)

За щитовидна жлеза.

Лечение с капките, продължило три месеца, повлиява успешно функциите на най-деликатната жлеза – щитовидна жлеза. Капките е възможно да закупите и в готов вариант. Приемът им се осъществява по начина, който описахме в точката Схема за прием.

Салата на красотата.

При редовната консумация на така наречената”Салата на красотата” за по-малко от месец, средството проявява положителните си ефекти върху общото благосъстояние. Този тибетски лек значително подобрява дермалното състояние, както и това на изтощената коса и ноктите, които са в лошо състояние.

Овесени ядки (количеството от пет-шест лъжици) залейте с вода (студена, но предварително преварена в количество около шест-осем лъжици). Прибавете мед (супена лъжица) и около 7-10 броя ситно накълцани орехи.

Половин час (най-добре цял нощ) е периодът за престой на този лек. Приемайте го след събуждане. За да приготвите същинската салата на красотата добавете настъргани ябълки (една-две), мляко (пет-шест лъжици), лимон (сок от половин плод) или някакъв друг кисел плод.

Салатата по желание подсладете, прибавяйки мед или сезонен плод, като например пресни малини, ягоди. Прибавянето на извара вместо мляко, както и на сушени плодове – (стафиди и други подобни) също е прекрасна идея.

Ако намирате този материал за полезен, молим, споделете го с приятелите си и дайте своя глас за него. Благодарим Ви!

Източници: fotodiet.ru; fb.ru; narod-recept.net

Тибетски капки – точната рецепта за бъбреци, за отслабване и пречистване!
5 (100%) 8 vote[s]

Enjoyed this post? Share it!

 

4 thoughts on “Тибетски капки – точната рецепта за бъбреци, за отслабване и пречистване!

 1. Отслабването е ЗНАЧИТЕЛНО. За месец от 59 кг свалих на 55кг. Не ми се мисли какво ще се случи след тримесечния цикъл на лечение. Вероятно ще остане само сянката ми:) За някои хора лечението е доста мъчително – води до безсилие, ниско кръвно, замайване, втрисане. Но дава добри резултати при постоянство и търпение. Според мен ако няма проблеми със стомаха може да се премине веднага към 25 х 3 дневно. При вирусна инфекция може да замени лечението с антибиотик.

 2. Тези тибетски капки топят ли рака /тумори/, шипове в тила? Какво е усещането като започне да действа, има ли ефект за отслабването? Моля ако може мейла на горният пост да ми го пратите на моя.

  • Не сме получили разрешение от Иирина да даваме мейла й и дори не знаем дали той е действителен. Надяваме се, ако тя прочете развитието на тези коментари по повод материала на тема тибетски капки, да ни се обади по един или друг начин и да каже дали е съгласна или да поиска директно контакт с вас. Благодарим ви, че ще ни разберете, но дискретността по отношение на читателите за нас е супер важна! Имаме хиляди мейли на читатели, но не ги даваме на никого и при никакви обстоятелства.

 3. Искам да попитам дали капките стават и за деца (11-12 годешни)?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *