Любимите женски билки за отслабване, кои са най-добрите?

Диетата е дълъг процес, който включва и жертви и ежемесечни малки победи – срещу наднорменото тегло, целулита, та дори и невъзможността за нормална подвижност.

Но когато става въпрос за женска суета и оптимални килограми, както и за поддържането на формата, дамите знаят най-добре, че за всичко се иска постоянство, включително и за красивата и стройна фигура.

Попитахме няколко жени, за да разгадаем кои са любимите женски билки за отслабване, подходящи и за профилактика, и за активен диетичен режим, и разбрахме, че техните фаворити доста често се повтарят като отговори. Ето за кои точно женски билки за отслабване става на въпрос:
1. Ефедра
Въпреки че това растение е защитено на територията на страната, чай от него можете да намерите в почти всяка билкова аптека. Ефедра е билката, която ще поддържа метаболизма ви и ще намали нивото на лошия холестерол. Приема се един път на ден, сутрин на гладно.

2. Канела

Дамите я добавят в сладкишите си с надеждата да отслабнат, но истината е, че диетата, посветена на канелата изисква много по-големи количества и умерено разпределение на дозите през денонощието. Ако успеете да улучите тези дози и честота, ще стопите мазнините доста бързо!

3. Черен орех

Той е класическо народно средство срещу нарушения на щитовидната жлеза, но едновременно с това е и силен стимулант за метаболизма. Черният орех е доста популярна съставка в диетите на звездите, така че е нормално да бъде и една от любимите дамски билки за отслабване.

4. Розмарин

Чаят от розмарин е отлично средство за борене на излишните килограми, защото спомага за топене на мазнините и горенето на калории – особено ако сте активно трениращи във фитнес.

Любимите женски билки за отслабване, кои са най-добрите?
3.4 (68%) 5 vote[s]

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *