„Сириус-Д“ е революционен продукт, който се определя като щит за функциите на организма

Неговата роля се дължи на комбинацията от съставки, които извършват профилактика срещу множество заболявания и задействат естествените съпротивителни сили на имунната система.

Ако сме в състояние, което е довело до дегенеративни процеси в тялото ни, „Сириус Д“ има потенциала да ги стопира, както и да ни възвърне „фабричните настройки“ от периода на младостта.

Напоследък все по-често се среща понятието „функционална защита“, когато се говори за препарата „Сириус-Д“. На практика той е питателна храна за човешкия организъм, която носи само ползи и го провокира да се самообновява. Съединителната тъкан се нуждае от подобно форсиране след определена възраст, тъй като започва да старее. Обикновено след 20-ата година на индивида заложеното от природата възстановяване постепенно намалява и на даден етап дори напълно изчезва.

Тук е шансът за намеса на „Сириус-Д“. Той улавя възникналите проблеми и прекратява дегенерацията, уникалните му свойства подсилват тялото с необходимите вещества, съединителната тъкан започва да се храни и да се образува наново там, където това е нужно вследствие на изгаряния, травми или друг вид рани.

„Сириус-Д“ има действие в 4 основни посоки:

Еластичността на тъканите на кръвоносните съдове се подобрява и възвръща в отлична форма. Това означава, че страдащите от исхемия на сърцето, разширени вени, диабетни рани, хипертония, хемороиди веднага усещат благотворните резултати от приема на „Сириус-Д“. Очни притеснения като отлепяне на ретината, перде или глаукома, както и склерозата също търпят положителни промени, тъй като се отпушват и изглаждат фините кръвоносни съдове в мозъчните области.

Следващата посока, в който се отчита доброто действие на „Сириус-Д“, е при засягане на опорно-двигателния апарат. Дискови хернии, дископатии, обездвижване на ставите, шипове са податливи на мощното нахлуване на храната в организма, в резултат на което се забелязва значителен прогрес при описаните заболявания.

Жените, които се надявам да забременеят, след прекаран аборт или операция, се доверяват на „Сириус-Д“, защото той укрепва съединителната тъкан и благоприятства бъдещото зачеване. При различни образувания в гърдите или претърпени интервенции, случаите на рецидиви се предотвратяват с помощта на продукта.

Автоимунни заболявания като Лупус, склеродермия са коварни не само заради своя хроничен характер, но и по отношение на прогресивното си развитие, а медицината е безсилна да ги контролира напълно. „Сириус-Д“ се грижи за съединителната тъкан, като по този начин съумява да подпомогне болните с тези неприятни диагнози.

„Сириус-Д“ съдейства и при здравословни проблеми като:

  • Разстройства на храносмилателната система
  • Преддиабетни симптоми и ликвидиране на създалите се условия за диабет
  • Бронхиални астми
  • Синдром на Сюгрен
  • Неустановено затлъстяване
  • Изгаряния по кожата

Важно е да знаете, че при „Сириус-Д“ не се наблюдават никакви странични ефекти. Те са възможни да се проявят само при доказана непоносимост към белтъчини! Няма забрана продуктът да се консумира нито от възрастни хора, нито от бременни жени или малки деца. Счита се все пак, че ненавършилите пълнолетие деца просто нямат необходимост от тази храна, стига да са здрави и да се развиват нормално.

Когато „Сириус-Д“ се употребява с цел профилактика, ефектите са:

  • плътността на кожата се подобрява, което идва като вследствие на подобрената еластичност на тъканите
  • ставите са по-подвижни, всички процеси на стареене в организма се забавят и минимизират
  • имунната система се подсилва значително
  • отстраняват се рисковете от инсулт, хипертония и инфаркт

Производството на „Сириус-Д“ се случва в лабораторни условия, ето защо и неговото разпространение е с ограничени параметри.

Продуктът вече набира популярност и в медицинските среди. Някои лекари от София и Пловдив активно го препоръчват на пациентите си в клиниките. Всеки може да се запознае с информация за конкретните случаи, както и да се свърже с пациентите, които лично са изпитали действието на „Сириус-Д“. При евентуален интерес, могат да бъдат предоставени съответните сведения и контакти.

Как се приема „Сириус-Д“:

Курсът продължава поне 3 месеца, когато целта е лечебна. Ако състоянието е по-тежко, в началото се стартира с ударна доза, включваща 5 до 7 пъти прием на ден. На по-късен етап се преминава към нормална консумация.

При лечение за хора до 65 кг – по 1 супена лъжица два пъти дневно, разпределени сутрин и вечер. За хора над 65 кг – по 2 супени лъжици два пъти дневно.

При профилактика дозите съответно за двете групи са по 1 или 2 супени лъжици дневно, като се прилагат 3-4 пъти в седмицата.

Препоръчително е „Сириус-Д“ да се разтваря в кисело мляко, плодов сок, костен или зеленчуков бульон. Ако взимате рибено масло или витамин А като допълнение към терапията, ще се засили усвояването на продукта, но не е задължително условие да го правите.

Съхранение: „Сириус-Д“ не се излага на пряко слънце, престоява в хладилно помещение или при температура на стаята до 18 градуса.

Трайността му е в рамките на 3 години.

„Сириус-Д“ е революционен продукт, който се определя като щит за функциите на организма
4.4 (88%) 5 vote[s]

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “„Сириус-Д“ е революционен продукт, който се определя като щит за функциите на организма

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *